Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

TRT1 kanalının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul Dizisi 116. Bölüm hakkındaki belirsizlik seyircileri iyice merak ettirdi. Dizinin yayınlandığı gün geldiği halde hala bir fragman yayınlanmadı. Bu çeşitli söylentilere neden oldu. Seyicirlerin merakı devam ederken dizinin yapımcısından açıklama geldi. Açıklamada diziye bir haftalık ara verildiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

sonhaberler.com | Haber Merkezi

TRT1 televizyon kanalının en sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm hakkındaki belirsizlik seyircileri üzecek derecede belirsizliğe düştü. Dizinin şimdiye kadarki en aksiyonlu bölümü olan 115'inci bölüm geçen hafta oynadı. Dizide Selçuklu Devleti'nin baş belası Sadettin Köpek'in ölüm sahnesi geceye damgasını vurmuştu. Ancak dizini bitiminden sonra Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. Normal şartlarda dizinin bitiminden sonra, bir sonraki hafta yayınlanacak yeni bölümünün ilk fragmanı yayınlanır. Geçen hafta da Diriliş Ertuğrul 115. Bölümü'nden sonra Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm fragmanı yayınlanmalıydı. Ancak fragman yayınlanmadı. Hafta içi de Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm Fragmanı yayınlanmadı. Bunun üzerine gözler dizinin yapımcısı ve kanala çevrildi. Dizinin yapımcısından seyircinin merakını gideren açıklama geldi. Açıklamada dizinin bir hafta yayınlanmayacağı belirtildi.

İşte dizinin o açıklaması: Diriliş Ertuğrul'da yeni dönem başlıyor. Yeni dönemle ilgili yaptığımız, dekor ve prodüksiyon çalışmaları nedeniyle yayınımıza bir hafta ara veriyoruz. Büyük sürprizlerle dolu nefesleri kesecek yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba Saat 20.00'da TRT1'de.

Yorumlar