21 Mart Hadi ipucu sorusu sosyal sorumluluk projesinden geldi

Hadi 21 Mart 2019 Perşembe ipucu sorusu bir sosyal sorumluluk projesinden geldi. Hadi ipucu sorusunda, bu sosyal sorumluluk porjesinin adı soruldu. Proje, okullarda kitap, kırtasiye, bot, mont ve oyuncak gibi ürünlerin desteğini sağlıyor. Hadi yarışmasına herkes katılabilir.

Google Haberlere Abone ol
21 Mart Hadi ipucu sorusu sosyal sorumluluk projesinden geldi

Hadi 21 Mart 2019 Perşembe ipucu sorusu ve cevabı belli oldu. 

Hadi'den yapılan açıklamada ipucu sorusunun bugün bir sosyal sorumluluk projesiyle ilgili olduğu belirtilerek, "Eğitimde fırsat eşitsizliğini gidermek için “Minik Yüreklere Umut Olmak” sloganıyla çıktığımız bu yolda ihtiyacı olan köy okullarına kitap, kırtasiye, bot, mont ve oyuncak desteğinde bulunarak, köy okulunda okuyan çocuklara tasarım, bilim, dans ve tiyatro gibi çeşitli dallarda atölyeler düzenledik. Projemiz İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük kulübü adı altında yürütülmektedir." denildi. Soruda Bu projenin adının ne olduğu soruldu. 

21 Mart Hadi ipucu sorusu Umut Okulu'ndan geldi

Hadi ipucu sorusunun cevabı, "Umut Okulu Gönüllülük Projesi" olacaktı.

UMUT OKULU PROJESİ

Umut Okulu Projesi kapsamında Nevşehir, Rize, Bitlis, Adıyaman, Diyarbakır, Siirt, Van, Elazığ, Batman, Hakkari, Mardin, Urfa gibi illerde şu anda etkinlik yürütüyor. Bu kapsamda buradaki ihtiyaç sahibi öğrenciler için yardım toplanıyor. 

İhtiyaç kalemleri arasında, Çizgili defter, kareli defter, yapıştırı, makas, cetvel etiket, resim defteri, kuru boya, sulu boya, kalemlik, silgi, kalemtraş, kırmızı kalem, kurnşun kalem var.

Diğer ihtiyaçlar listesinde ise oyuncak, spor malzemeleri, bot, mont, atkı-bere-eldiven, çanta ve kıyafet bulunuyor.

HADİ HAKKINDA

Hadi online bilgi yarışmasına herkes katılabiliyor. 

Saat 12.30'da yapılacak yarışmanın toplam ödülü 10.000 TL olacak.

Yarışmaya mobil uygulamayı indiren ve internet bağlantısı bulananlar katılabilir.

Yarışmanın sonunda 10 bin liralık ödül kazanılıyor. Yarışmayı kazanmak için bütün soruları cevaplamak gerekiyor.

Soruların hepsini cevaplayanların sayısı birden fazla olursa toplam ödül paylaşılıyor.

Hadi'de birbirinden farklı konularda da yarışmalar düzenleniyor. Örneğin Spor, müzik, futbol, film, magazin, kolayı, zoru, orta şekerlisi.

Hadi’yi indirdikten sonra ilgi duyduğun kategorilerdeki yarışmaların hangi gün ve saatte yapılacağını öğrenmek için ana sayfada hadi logosunun altında yer alan menüdeki butona tıklayarak yarışma yayın akışlarına bakmayı sakın unutma.

Katıldığın yarışmalardaki tüm soruları doğru bilirsen, günün para ödülünü, senin gibi tüm soruları doğru bilen hadicilerle eşit olarak paylaşırsın. Bir soruya yanlış cevap verirsen elenirsin ama jokerin varsa elenmez yarışmaya devam edersin.

Hadi ile yeni tanışıyorsan, yanlış bir cevap versen bile yarışmaya devam etmeni sağlayacak jokerlere nasıl ulaşabileceğini de hemen söyleyelim. Joker kazanmak istiyorsan bir arkadaşını hadi’ye davet edebilirsin. Davetini kabul eden her arkadaşın sana +1 joker kazandırır. Instagram ve Youtube’da hadioynalive hesaplarımızı takip ederek sürpriz jokerler ve yarışma ipuçlarına ulaşabilirsin.

Sana herkesin çok bilmediği bir sır daha verelim. hadi’ye tam vaktinde gelmen çok önemli! 

Bazı günler yarışma geri sayım ekranlarında 3. soruyu da garantileyeceğin ekstra sürpriz ipuçları seni bekliyor olabilir.

Yorumlar