17 Haziran 2019 Salı reyting sonuçları

Salı günü reyting listelerinin başlarında dikkat çeken yapımlar genellikle programlar oldu. Dizi sezonunun kapanmasıyla açılan eğlence programları sezonunda birçok kanalda yarışma programı vardı. Fox TV'de Yaparsın Aşkım, TRT 1'de Aileler Yarışıyor gibi programlar öne çıkanlar programlardı. Peki, 17 Haziran 2019 Salı reyting sonuçları nasıl şekillendi?

Google Haberlere Abone ol
17 Haziran 2019 Salı reyting sonuçları

Televizyon kanalları yaz sezonunu geçirmek için ilginç yarışma programları arayışını sürdürüyor. Yaz mevsiminden önce dizilerle zaman dolduran kanallar, yazın gelmesiyle birlikte televizyon programlarına, eğlenceli yapımlara yöneldi. Salı günü akşamına damga vuran yapımlar da yine bu şekilde eğlence programları oldu. Örneğin Fox TV'de Yaparsın Aşkım, TRT 1'de yayınlanan Aileler Yarışıyor, TV8'de yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan programları yine öne çıkan programlar oldu. Peki, 17 Haziran 2019 Salı reyting sonuçları nasıl oldu? İşte detaylar...

Dün akşam Fox Tv'de Yaparsın Aşkım programı İlker Ayrık'ın sunumuyla bir kez daha ekranlara geldi. Yarışmada ödül olarak sıfır model bir araba verildi. Program yine eğlenceliydi. 

Eğlenceli sunumuyla sunduğu her programa renk katan Ufuk Özkan ise dün akşam TRT 1'de yeni formatıyla yeniden seyircinin karşısına çıkan Aileler Yarışıyor programıyla evlere konuk oldu. Artık araba ödülü veren yarışma programında araba kazanamayanlara 10 bin lira ödül kazanma şansı da tanınıyor. Üstelik araba ödülünün KDV'si ve ÖTV'si de yarışmanın yapımcısı tarafından karşılanıyor.

Salı akşamı evlerimize konuk bir başka yarışma programı ise Survivor Türkiye Yunanistan oldu. TV8'de yayınlanan yarışma programında da yine eğlenceli vakitler geçirildi. Yarışmacılar 10 bin euro ödül için kapıştı.

Kanal D'de yayınlanan Leke dizisi de dün akşam sezon finali yaparak ekranlara geldi.

Öte yandan Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş ise yayınlarına devam ediyor.

Peki, 17 Haziran 2019 Salı reyting sonuçları nasıl oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar