Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir, nerelidir, kaç yaşında, eşi kim?

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, mesleği nedir gibisinden sorular programın seyircileri tarafından ara soruluyor. Yarışmanın sezon finaline doğru ilerlediği bugünlerde en çok merak edilen isimler arasında yer alan Yağnur kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir, nerelidir, kaç yaş

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, nerelidir, aslen nerelidir, mesleği nedir, şu anda ne iş yapıyor soruları merakla soruluyor. Sezon finaline hazırlanan yarışmada en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Yağnur en son Aysun ile yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmeye başladı. Aysun ile Yağnur arasında yaşanan kavgalardan sonra birçok kişi ikisinin de biyografi ve özgeçmişlerini merak etmeye başladı. Yarışma bilindiği gibi yarın sezon finaline gidiyor. Sezon finali öncesinde ise gelinler bütün kozlarını oynuyor. Başabaş giden gelinler ise daha fazla çeyrek kazanabilmek için rakiplerinin moralleri üzerine oynuyor. Morali bozulan gelinlerin yemekleri de bozuluyor. İşte Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir sorusunun cevabı ve Yağnur biyografisi veya özgeçmişi

Geldiği günden bu yana Yağnur şu ana kadar en çok çeyrek altın toplayan gelinlerden biri oldu. Elinin mahareti bütün kaynanalardan takdir topluyor. Maharetli olmasının yanısıra çalışkanlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. 

Şu anda yarışmanın favori isimlerinden biri olarak görülüyor. Sezon finaline son iki hafta kala, yarışmayı birincilikle bitirebileceği düşünülen gelinlerden biridir. 

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir?
Gelinim Mutfakta Yağnur

 

Kanal D'de hafta içi her gün saat 13.00 itibariyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasının son bölümlerinde dikkat çeken isimlerden biri de Yağnur oldu. Peki, Yağnur kimdir?

Gelinim Mutfakta Yağnur İşçiler, Arnavut göçmenidir.

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir?

Yağnur'un memleketi Manisa'dır ancak aslen Arnavutluk göçmenidir.

12 yıllık evlidir. 2 kızı ve 1 oğlu vardır.

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir?

Geçen yıl yarışmada Arnavut yemeklerinde iddialı olduğunu dile getirmişti.

Kayınvalide Nilgün hanım ise Manisa'lıdır.

Gelinim Mutfakta Yağnur kimdir?
Yağnur, minik kızlarıyla birlikte

 

İlk gelini Yağnur'dur.

Önceki sezonda da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yağnur Dalkara İşçiler, yarışmaya özel şoförü ile gelerek adından söz ettirmişti.

Yağnur çeyrek altın ve altın bilezikleri en fazla kazanan gelinlerden biri olmayı başarıyor. 

Yarışmanın şu anda en çok kazanma ihtimali olan isimlerinden biridir.

Sezon finaline iki hafta kala hala performansından taviz vermiş değil. Bu nedenle yarışmayı kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Yağnur ile Aysun'un dünkü bölümde sert atışmaları programa damgasını vurmuştu. 

AYSUN KİMDİR?

Yarışmada Yağnur ile en çok uğraşan gelinlerden Aysun'un da kim olduğu merak ediliyor.

İşte Gelinim Mutfakta Aysun biyografisi: 

1996 doğumlu olan ve aslen Sakaryalı olan Aysun Kuşatan, üniversitede eğitim görüyor. 5 yıldır evli olan Aysun Kuşatan'ın 4 yaşında bir erkek çocuğu vardır.

İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılan Aysun Kuşatan, pratik, çözümcü ve hırslı biri olduğunu söylüyor. Yarışmada kayınvalidesi Nurten hanımla beraber altınları toplamak için yarışan Aysun Kuşatan, daha evvel Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşamıştı.


 

 

Yorumlar

Yağnur gelin Yağnur ne biçim bir isim arkadaş ya. Farklı olsun diye daha ne isimler göreceğiz. Gerçi anlamını düşününce kulağa hoş geliyor; ama belli ki farklılık olsun diye tercih edilmiş.