Gelinim Mutfakta kim birinci oldu 6 Ocak Çarşamba puan durumu nedir?

Gelinim Mutfakta 6 Ocak Çarşamba günü yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Yarışmanın bugünkü etabında kaynanalar yarıştı, gelinler puanlama yaptı. Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen programın bugünkü bölümünde kim birinci oldu, puan durumu nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol

Gelinim Mutfakta bugün bölümünde bir kez daha gelinler ter döktü kaynanalar onlara destek vererek birinci olmaları için ellerinden geleni yaptılar. Kanal D ekranlarında hafta içi her gün 13.00 itibariyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasını bu haftadan itibaren Seda Sayan sunmaya başlamıştı. Ünlü şarkıcının sunumuyla devam eden Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, 6 Ocak 2021 Çarşamba günü gün çeyrek altını kim kazandı, puan durumu nasıl oldu?

Yarışmanın bugünkü etabında kaynanalar mutfağa girdi, hünerlerini ortaya koydu. Gelinler ise tattıkları yemeğe puanlar verdi. Kaynanalar bugün Kabak Çiçeği Dolması yaptı. 

Dört gelin ve dört kaynana her hafta pazartesi gününden cuma gününe kadar kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Aysun ve kayınvalidesi Nurten hanım, Zeynep ve kayınvalidesi Yasemin hanım, Gizem ve kayınvalidesi Semra hanım, Özlem ve kayınvalidesi Elmas hanım bu hafta yarışan isimlerdir. 

Gelinim Mutfakta bugün 6 Ocak Çarşamba kim birinci oldu puan durumu nedir?

Yarışma her hafta Cuma günü hafta finali yapıyor; ancak ondan önce her gün ödül veriliyor. Her gün günün birincisine çeyrek altın ödülü veriliyor. Çeyrek altını kazanabilmek için ise günün en yüksek puanını almak gerekiyor. En yüksek puanları alabilmenin şartı ise yapılan yemeği kaynanalara beğendirebilmektir.

Gelinim Mutfakta bugün 6 Ocak Çarşamba kim birinci oldu puan durumu nedir?

Kaynanaların aldığı puanlar:

Kaynanaların gelinlerden aldıkları puanlar belli oldu. 

Çeyrek altını kazanan kaynana Semra hanım oldu.

İşte Gelinim Mutfakta 6 Ocak Çarşamba günü puanları veya puan durumu tablosu:

Seda Sayan kaç puan verdi?

Öte yandan Seda Sayan puanlama yaparak tabaklara puanlarını verdi. İşte Seda Sayan'ın verdiği puanlar: 

Gelinim Mutfakta 612. Bölüm yani dünkü bölümünün tamamını izlemek isteyenler şuradan izleyebilir: Yarışmanın dünkü bölümünde Zeynep Kalyon Gökçe en yüksek puanı alarak Çeyrek altının sahibi olmuştu. 

Gelinim Mutfakta Pazartesi günü yani 4 Ocak 2021 tarihi kim kazandı?

Yarışmanın bugünkü bölümünde en yüksek puanı alan gelin Gizem olmuştu. Gizem çeyrek altının sahibi oldu. 

Yarışmanın Pazartesi günkü 611. Bölümünü full tek parça izlemek isteyenler buradan izleyebilir: 

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU 

Gelinim Mutfak yarışmasına başvuru yapmak için aşağıdaki link üzerinden başvuru yapmak gerekiyor. Linkte verilen Gelinim Mutfakta Kayıt Formu doldurulduktan sonra "gönder" tuşuna basılıyor.

https://www.kanald.com.tr/programlar/guncel/gelinim-mutfakta/gelinim-mutfakta-basvuru-form

Gelinim Mutfakta WhatsApp Hattı Numarası ise şöyle: 0 531 520 01 01 

Yarışmaya başvuruyu iki şekilde yapabilirsiniz. İsteyen WhatsApp üzerinden başvuru yapabilir, isteyen yukarıdaki linke tıklayarak başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilir.

WhatsApp üzerinden başvuru yapacak olanlar, kendileri ve kaynanalarını tanıtan kısa bir video çekerek, kendileri hakkında gerekli bilgileri de sesli olarak ekledikten sonra bu numaraya gönderebilir.

WhatsApp hattı sadece video gönderimi için kullanabiliri, telefon şeklinde iletişim kurmak için boşuna aramayın, çünkü cevap vermeyecektir.

SEDA SAYAN KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfaka yarışmasını sunmaya başlayan Seda Sayan'ın kaç yaşında olduğu merak edilen sorular arasında yer alıyor.

İşte Seda Sayan'ın kısa biyografisi: 

Seda Sayan veya gerçek adıyla Aysel Gürsaçer 30 Aralık 1962 tarihinde İstanbul Eyüpsultan ilçesinde dünyaya geldi. Yani 58 yaşındadır.

İlk ve orta okulu doğduğu ilçede tamamlayan Seda Sayan, liseyi ise Çemberlitaş Kız Lisesi'nde tamamladı.

Seda Sayan şarkıcılığa küçük yaşlarda düğün salonlarında başladı. Daha sonra gazinolarda sahne alabilmek için yaşını mahkeme kararıyla 3 yaş büyüttü. 

Seda Sayan, Türker İnanoğlu'nun tavsiyesiyle İstanbul'un dönemine göre en ünlü mekanlarından olan Maksim Gazinosu'nda sahne aldı. Gazinocular Kralı olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın desteğiyle gazinoda sahne almaya başlayan Seda Sayan, bu adımından sonra sanat dünyasının ünlü isimleri arasına girmeye başladı. 

Seda Sayan, sanatçlığının yanı sıra yaptığı evliliklerle gündeme gelen isimlerden birisidir. 

 

Yorumlar