Gelinim Mutfakta Gizem kimdir?

Gelinim Mutfakta elenen Zeynep'in yerine gelen yeni gelin Gizem kimdir? İşte Gizem hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Gizem kimdir?

Kanal D'nin fenomen yarışmalarından Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni üyelerinden Gizem Sancaktar dikkatleri ilk bölüm itibariyle üzerine çekmeyi başardı. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem kimdir? işte detaylar:

Ünlü sunucu Onur Büyüktopçu'nun sunumu, birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerinin yanısıra lezzetli yemekleri ile de izleyicileri ekran başına kilitleyen Gelinim Mutfakta'da 2 Kasım Pazartesi günü yeni haftaya yeni yarışmacıların da katılımıyla başladı. Geçen Cuma günü düzenlenen hafta finalinde elenen Zeynep Gökçe Kalyoncu'nun yerine bu hafta Gizem Gizem Sancaktar geldi. 

Yaptıkları ittifaklarla Zeynep'i göndermeyi başaran gelin ve kaynanalara karşı Gizem'in ne yapacağı merak ediliyor.

İşte Gelinim Mutfakta Gizem biyografisi:

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir?

Gizem Sancaktar 27 yaşında. Aslen Ankaralı. 1.5 yıldır Servet Saltuk Sancaktar ile evli. Kedi ve köpeği var. Çok neşeli, sürekli gülen ancak haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Rakibelerinin bu konuda kendisinden çekeceği var. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

Gelinim Mutfakta Gizem kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @gizemmsancaktar adresinden takip edebilirsiniz.

Gizem eski gelinlerle sert tartışmalara girmeye başladı.

Yorumlar