Gelinim Mutfakta diskalifiye neden oldu? Esra ve Melike neden diskalifiye edildi?

Gelinim Mutfakta yarışmasını izleyenler bugün şaşkınlık yaşadı. Çünkü, "Esra Nur Büyükşahin ve Kaynanası Melek Büyükşahin Mutfak Yarışmasından Diskalifiye Edildi!" Yarışmada yaşanan diskalifiye şoku dün günün en çok konuşulan konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta diskalifiye neden oldu?

Gelinim Mutfakta diskalifiye şoku yaşanırken ayrılanların neden gittiklerini duyanlar ise kulaklarına inanamadı. Yarışma severler 5 Eylül 2023 tarihinde büyük bir sürprizle karşılaştılar. 28 Ağustos Pazartesi günü yarışmaya dahil olan Esra Nur Büyükşahin ve kaynanası Melek Büyükşahin, yarışmadan diskalifiye edildi. İzleyiciler, bu olayın gerçekliği ve nedenlerini merak ederken, sunucu tarafından verilen açıklama merakları giderdi.

GELİNİM MUTFAKTA DİSKALİFİYE NEDEN YAŞANDI? 

Sunucu, Esra Nur Büyükşahin ve kaynanası Melek Büyükşahin'in diskalifiye edilme sebebini şu şekilde açıkladı: "Ekiplerimizden bir takım istekler ve ciddi talepler aldık. Bizden gelen taleplere aykırı davranışları nedeniyle, Melek Büyükşahin ve Esra Büyükşahin yarışma ahlakına aykırı davranışlarından dolayı diskalifiye edilmiştir."

ESRA VE MELEK NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Bu açıklama ile Esra'nın diskalifiye edilme nedeni net bir şekilde ifade edildi. Ayrıca, bu durumun bir şaka olmadığı, yeni bir gelinin fragmanda Esra'nın yerine gelmesiyle kesinlik kazandı. Bu olay izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı.

Ayrıca, sunucu Nursel Ergin'in sözleri ve Melek Büyükşahin'in stüdyoyu terk etmesi, olayın gerçekliğini bir kez daha vurguladı. Nursel Ergin, Esra ve Melek'in ahlaka aykırı davranışlarını daha fazla açıklamadan "Kaçtılar!" diyerek konuyu özetledi.

Yarışmanın başında açıklama yapan sunucu Nursel Ergin, "Bizden bölüm başı 5 bin TL isteyen yarışmacı ve kayınvalide var. Hakları olmadığı halde" dedi. Ergin'in cümlesi bitmeden hiçbir açıklama yapmayan gelin Esra ve kayınvalide Melek stüdyoyu terk etti. Sözlerine devam eden sunucu ise şunları söyledi: "Buraya gelen yarışmacılar alnının teriyle ödül kazanmak için geliyorlar. Bu zamana kadar kimseye sana şu kadar para vaat ediyoruz gel buraya ol demedik. Bizden açıktan para, tarif ve daha neler neler istedi. Melek Hanım bizden hakkı olmayan bir para istedi. 'Haftada 1 kere bize kazandıracaksınız' dediler de pardon? Kimseye böyle bir şey diyemez."

"SORU SORACAKTIM AMA KAÇTILAR"

Haklarıyla kazanmadıkları bir ödülü kursaklarından nasıl geçireceklerdi? Bu soruyu onlara sormak istemiştim ama kaçtılar. Burada medenice konuşmak isterdim. Utanacağı bir şey yazdıysa neden yazdı? Ekip şu an onları döndürmeye çalışıyor çünkü cevap hakları var. Bizim yapımcımızı arayarak 'Param yok, kıyafet almam lazım' demiş. Muhtemelen üzerindeki kıyafet bizim aldığımızdı, hediyemiz olsun."

Yorumlar