Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Çarşamba puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Çarşamba puan durumu ne oldu? İzleyici, 6 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı, merak ediyor. Gelinim Mutfakta 6 Mayıs puan durumu ne oldu, çeyrek altını kim kazandı? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Çarşamba puan durumu

Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Çarşamba günü kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı? Yarışmanın üçüncü gününde birinciliği göğüsleyen gelin Elif oldu. Haftanın içincü gününde 6 Mayıs Gelinim Mutfakta puan durumu, kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı?  Dün çeyrek altını Elif kazandı. Gelinim Mutfakta 6 Mayıs puanları ne oldu? Yazımızda tüm detayları bulabilirsiniz.

6 Mayıs Gelinim Mutfakta puanları haftaya yeni bir soluk katacak. Neslihan, Elif, Hatice ve yeni yarışmacı Betül Polat arasında rekabet haftanın üçüncü gününde de devam ediyor.

6 Mayıs Çarşamba Gelinim Mutfakta toplam puanlar bugünün sonunda kaynanaların vereceği puanlarla birlikte netlik kazanacak. Yeni yarışmacı ile yeni bir renk gelecek olan yarışmada yne birbirinden lezzetli yemekler denenecek.

6 Mayıs Çarşamba puanları, gelinlerin durumunu ortaya koyacak. Bu hafta bilezikleri her an gelinlerden biri alabilir toplam alınan puanlarla haftanın birincisini ya da elenen gelinini tahmin etmek zor. Hatanın birincisi Cuma günü 5 altın bileziğin sahibi oluyor. 

6 Mayıs Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altını kim kazandı sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Betül dün yarışmaya yeni dahil olmuştu ancak ilk gün puanlardan yana yüzü pek gülmedi. Dünün en düşük puanını alan gelin oldu.

Bugün 6 Mayıs puan tablosu günün birincisini belirleyecek ve çeyrek altının sahibi belli olacak.

Bugün Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Günün birincisi kim oldu, kim kazandı ve çeyrek altını hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek.

GELİNİM MUTFAKTA 6 MAYIS ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Haftanın üçüncü gününde, kaynanaların yaptığı tadım ve puanlamalar günün birincisini belirleyecek. Dün birinci olan gelin Elif olmuştu, sonuncu ise yeni katılan Betül gelin olmuştu. Betül iki gündür üst üste sonuncu oluyor. Bakalım bugün hangi kaynana kendi gelinin tabağını bulabilecek. 5 puan kime gidecek işte detaylar.

6 Mayıs Çarşamba puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 3 5 3 1
Reyhan Hanım 5 2 1 2
Çiğdem Hanım 3 4 1 5
Hüsniye Hanım 5 1 3 1
Toplam Puan  16 12 8 9

 

Günün birincisi kaç gündür sonuncu olan Betül oldu. Betül çeyrek altını kazandı. 

5 Mayıs Salı puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 4 3
Reyhan Hanım 1 3 5 3
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 1 1 4 5
Toplam Puan  5 10 18 14

 

5 Mayıs Salı birincisi Elif oldu. Çeyrek altını alan gelin Elif oldu. 

4 Mayıs Pazartesi Puan Tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 1 2
Reyhan Hanım 3 4 5 1
Çiğdem Hanım 5 2 4 4
Hüsniye Hanım 1 5 3 4
Toplam Puan  10 16 13 11

 

Günün birincisi Neslihan oldu. 

Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı. Fatih Ürek birazdan bildirecek. 

   

Gelinim Mutfakta 6 Mayıs Puan Durumu

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 518. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 6 Mayıs CANLI İZLE

GELİNİM MUTFAKTA BAŞVURU FORMU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sevilen program Gelinim Mutfakta için başvuru nasıl yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

Kayın validenizin ve sizin vesikalık fotoğrafınız bilgisayarınızda yüklü bulunması gerekiyor. Fotoğraflarınızı hazır ettikten sonra aşağıdaki formu doldurmanız gerekmektedir. Formun üzerine tıklayarak Gelinim Mutfakta Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz. 

FATİH ÜREK HAKKINDA

Fatih Ürek, 3 Nisan 1956 yılında doğdu. Aslen Erzurumludur. 63 yaşında olan ünlü sunucunun asıl mesleği müzisyenlik ve şarkıcılıktır. 1993 yılında adım attığı sanat hayatında halen başarılı bir şekilde varlığını sürdürmektedir.

20'li yaşlarına kadar tiyatro çalışmalarında bulunan Fatih Ürek, tiyatro hayatına bu yaşlarda son verdi. Daha sonra çeşitli mesleklerde çalıştı. Ardından ses sanatçısı olma yolunda profesyonel adım attı. İlk albümü 'Yaktı Yaktı' dır. Çıkardığı albümlerinin yanı sıra bir çok filmde de rol almıştır. 

Yorumlar