Gelinim Mutfakta Betül Polat ve Gül Polat Kimdir?

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs yeni yarışmacı Betül Polat ve kayın validesi Gül Polat oldu. Gelinim Mutfakta Betül Polat ve Gül Polat Kimdir? İşte Betül gelin ve Gül kaynana hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta Betül Polat ve Gül Polat Kimdir?

Gelinim Mutfakta efsane yarışmacıları ağırlamaya devam ediyor. Onlardan biri de yarışmaya bu hafta dahil oldu. İzleyici Gelinim Mutfakta Betül kim, Gül kim merak etti. Bizde sizler için Gelinim Mutfakta Betül kimdir, nereli, gibi merak edilen detayları derledik. 

GELİNİM MUTFAKTA BETÜL KİM?

Efsane gelinlerden biri olan Betül Polat geçen hafta elenen Güngör'den boşalan masaya gelecek. Betül gelin daha öncede Gelinim Mutfakta yarışmasında yarışan efsane gelinlerdendi. 

Yarışmaya daha önce katılan Betül gelin elendiği için programdan ayrılmıştı. Ancak şimdi 'Best Of' haftasında tekrar yarışmaya gelen isimlerden biri oldu.

Betül ilk olarak Gelinim Mutfakta yarışmasına 2018 yılında katıldı. Katıldığı bölümde Özüm, Ezgi, Başak gelinlerle yarıştı.

Betül Polat aslen Iğdırlı. 11 Yıllık evli ve dört çocuğu var. İstanbul'da yaşanayn Betül yemeklerinde ve elinin lezzetinde oldukça iddilaı ve kendine güveniyor. 

elinim Mutfakta Betül

GELİNİM MUTFAKTA GÜL KAYNANA KİM?

Betül Polat'ın kayınvalidesi Gül hanımda merak edilen isimlerden oldı. Gül hanımda gelini gibi İstanbul'da yaşıyor. Gül hanım aslen Sivaslı. Gelininin elinin lezzetnden emin olan Gül hanım kazanacakları konusunda hayli iddialı. 2018 yılında ilk olarak yarışmaya dahil oldular.

Gelinim Mutfakta Gül Kaynana

BETÜL POLAT VE GÜL POLAT'IN DAHA ÖNCE YARIŞTIKLARI BÖLÜM

Yorumlar