Fikret Orman; Galatasaray, Mustafa Pektemek'i istedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın Mustafa Pektemek'i transfer etmek istediğini ve görüşme yaptıklarını canlı yayında açıkladı. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Mustafa Pektemek transferini geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Fikret Orman; Galatasaray, Mustafa Pektemek'i istedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına Mustafa Pektemek için çarpıcı transfer açıklamalarında bulundu. Galatasaray ile Mustafa Pektemek transferi için görüşme gerçekleştirdiklerini canlı yayında açıklayan Fikret Orman, "Dört büyüklerin kendi arasında transfer yapma durumuna pozitifim. Hatta Abdurrahim Albayrak, Mustafa Pektemek'i sordu. 'İlgileniyoruz' dedi, ben de 'Yardımcı olalım' dedim. Mustafa'yı çok seviyorum ama oynamıyor. Oynaması lazım. Oynamadığı zaman kapasitesi bitiyor." dedi.

"ZAMANINDA CENK GÖNEN'İ DE VERDİK"

Açıklamalarına devam eden Fikret Orman, "Mustafa Pektemek daha genç, en az bir iki kontrat daha yapabilir. Fenerbahçe'de, Trabzonspor'da, Galatasaray'da oynayabilir. Benim için sorun olmaz. Zamanında Galatasaray'a kaleci Cenk Gönen'i de verdik. Bizde kapalı bir taraf yok, onlarda varsa onlar kendi kapalı taraflarını açsınlar." diye konuştu.

Galatasaray: Mustafa Pektemek transferi söz konusu değil 

Galatasaray, Beşiktaşlı Mustafa Pektemek transferi için son dakika açıklaması yaparak bu iddiaları yalanlamıştı. Abdurrahim Albayrak, Beşiktaş'tan herhangi bir futbolcuya talip olmadıklarını açıklamıştı. Abdurrahim Albayrak'ın Mustafa Pektemek açıklamasını okumak için tıklayın!

Yorumlar