Fenerbahçe -Kayserispor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Hes Kablo Kayserispor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Kayserispor - Fenerbahçe maçı saat kaçta? sorularının yanıtı 14 Ocak 2020 tarihinde oynanacak olan Kayserispor - Fenerbahçe maçı öncesinde en çok arananlar arasında yerini korumaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe -Kayserispor maçı hangi kanalda?

Kayserispor - Fenerbahçe maçı yarın akşam oynanacak. Maç öncesini vatandaşların karşılaşma ile ilgili araştırmaları devam ederken, kupada geçtiğimiz 2019 yılında son 16 turuna alt lig ekipleri Tarsus İdmanyurdu ve İstanbulspor'u eleyerek gelen Fenerbahçe, yeni yılın ilk karşılaşmasına yarın akşam çıkacak. Kayseri'de yapılacak maç öncesi her iki takım hazırlıklarını tamamladı. Ligin diğer başarılı takımların olan Hes Kablo Kayserispor kulübü ise ligin ilk yarısında Bayrampaşa ve Manisa Futbol Kulübünü eleyerek son 16 turuna geldi.

Süper Lig'in iki başarılı takımları arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Hes Kablo Kayserispor kendi sahasında 1-0 kazanarak üstünlük elde etmişti.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor arasında oynanacak maçın saati ve yeri belli olurken naklen canlı yayınlanacak televizyon kanalıda belli oldu. Buna göre, Süper Lig'in ikinci yarı ilk karşılaşmalarından olan maç 14 Ocak 2020 Salı günü saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yapılacak.

Önceki yarıda karşılaşan ikili kozlarını yeniden paylaşacak. Fenerbahçe ile Hes Kablo Kayserispor maçını hakem Bahattin Şişmek yönetecekken maçın yayınlanacağı kanalda belli oldu. Buna göre, karşılaşma ATV'den canlı olarak naklen yayınalacak. 

Lig arasında yeni teknik direktör tarnsfer eden Kayserispor'in çiçeği burnunda teknik direktörü Robert Prosinecki de ilk resmi maçına çıkacak. Bu karşılaşmanın rövanşı 21 Ocak Salı günü Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde Ülker Stadı'nda oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN KADROSU BELLİ OLDU

Mevlüt Erdinç, Altay, Vedat Muriç, Harun Tekin, Erten, Dirar, Rodrigues, Zanka, Serdar Aziz, Adil Rami, Isla, Ozan Tufan, Murat Sağlam, Jailson, Tolga Ciğerci, Tolgay, Mehmet Ekici, Alper, Deniz Türüç, Ferdi, Dirar, Luiz Gustavo,

Yorumlar