Fatih Terim ilk yenilgisini aldı

Fatih Terim, Yunanistan'ın Panathinaikos takımındaki görevinde ilk yenilgisini kupa maçında aldı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Terim ilk yenilgisini aldı

Yunanistan Kupası çeyrek final ilk maçında Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, Atromitos takımına 2-1 yenildi. Apostolos Nikolaidis Stadı'nda gerçekleşen mücadelede Panathinaikos takımının golü, maçın 11. dakikasında Aitor tarafından kaydedildi. Atromitos, teknik direktörlüğünü eski Galatasaraylı Sasa Ilıc'in yaptığı ekipti ve maçın 25. dakikasında Karol Angielski ve 42. dakikasında Denzel Jubitana tarafından kaydedilen gollerle öne geçti.

Maç, Panathinaikos takımının başında Fatih Terim için bir dönüm noktası oldu. Deneyimli teknik direktör, takımının başında ilk kez bir yenilgi yaşamış oldu.

OYUNCU PERFORMANSLARI VE ÖNEMLİ DETAYLAR

Yeşil-beyaz renklere sahip Panathinaikos takımında, Fenerbahçe'den kiralanan Samet Akaydın ve Trabzonspor'dan transfer edilen Anastasios Bakasetas ilk 11'de yer aldı. Bu oyuncuların performansları ve takıma katkıları, maçın önemli unsurlarından biri olarak görüldü.

Karşılaşmanın rövanşı, 31 Ocak Çarşamba günü oynanacak. Takımlar, kupada bir sonraki tura geçebilmek için tekrar karşı karşıya gelecekler. Bu maç, her iki takım için de büyük önem taşıyor ve taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

 

Yorumlar