Fairy reklamını kim seslendiriyor?

Fairy reklamını kim seslendiriyor tartışması ünlü markanın en son yayınladığı anlam yüklü reklamından sonra başladı. İsrafın önlenmesi konusunu ele alan reklam filminde dış ses reklama daha bir anlam ve önem katıyor. Bu nedenle birçok vatandaş dış sesin kim olduğunu merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Fairy reklamını kim seslendiriyor?

Fairy reklamını kim seslendiriyor tartışması son günlerde çok sık yapılır oldu. Ünlü markanın, "Dolu Tabaklara Sahip Çıkmak Sizden, Boş Tabakları Tertemiz Yapmak Bizden!" başlıklı reklamı son derece anlamı bulunurken, reklamı seslendiren sanatçı da bir o kadar merak konusu oldu. Birçok vatandaş, fairy reklamını kim seslendiriyor sorusunu soruyor. İşte Fairy reklamını sunan sanatçı hakkında detaylı bilgiler: 

Fairy'nin "Dolu Tabaklara Sahip Çıkmak Sizden, Boş Tabakları Tertemiz Yapmak Bizden!" konulu reklamını seslendiren kişi ünlü sanatçı Ercan Demirel'dir. Reklamın tanıtım yazısında, "Fairy ailesi olarak, Gıda Kurtarma Derneği işbirliği ile kurtarılan gıdaları ihtiyaç sahipleri ile buluşturuyoruz. Gıdaları ziyan etmiyoruz! 10. yılımızda dolu tabaklara sahip çıkmak sizden, boş tabakları tertemiz yapmak bizden! Geleceğimiz için gelin hiçbir şeyi #BoşaHarcama'yalım! " deniliyor.

Reklamın seslendirmesinde ise, "Büyüklerimiz tek bir lokmayı bile ziyan etmemeyi öğretmişti bize. Arta kalanları yarına ayırmayı, sadece yetecek kadarını masaya koymayı unuttuk. Bir lokma ekmeğe kıyamazken, milyonlarca ekmeği çöpe atar olduk. Sofrada kalan ekmek, ertesi gün çorbaya köfteye katık olurdu mesela. Bize öğretilenleri, her lokmanın ardındaki emeği unutmuştuk ama artık hatırlıyoruz" denilerek Fairy tarafından başlatılan tasarruf kampanyasından söz ediliyor. 

Fairy, Gıda Kurtarma Derneği ile iş birliği yaparak gıda israfının azaltılması mücadelesine “Boşa Harcama” projesi ile güçlü bir destek veriyor.  Projenin ilk aşamasında Gıda Kurtarma Derneği’nin aylık düzenli gıda yardımı sağladığı kişi sayısı ikiye katlanacak. Projenin ikinci aşamasında ise gıda israfı konusunda toplumsal farkındalık yaratılması hedefleniyor.

Reklamın verdiği önemli mesajın yanında reklamı seslendiren kişinin ses tonu da dikkatlerden kaçmıyor. Sesin reklamın anlam ve önemini daha da arttırdığı herkes tarafından özellikle belirtiliyor. İşte bu sesin sahibi Ercan Demirel'dir. Peki, Ercan Demirel kimdir?

ERCAN DEMİREL KİMDİR?

Ercan Demirel'i Türkiye en son Payitaht Abdülhamid dizisindeki "Asım" yani "Murat"ın babası olarak hatırlıyor. Ünlü oyuncu Ercan Demirel 1 Haziran 1957 tarihinde Elazığ'da dünyaya geldi. Gazi Üniversitesinden mezun oldu. 63 yaşında olan Ercan Demirel İkizler burcudur. Ercan Demirel oyuncu ve tiyatrocu olarak tanınmaktadır.

fairy reklamını kim seslendiriyor
Ercan Demirel Payitaht Abdülhamid ve Kurtlar Vadisi dizilerinde rol almıştı.

FAIRY'NİN O ÇOK KONUŞULAN REKLAMI

ERCAN DEMİREL'İN SON HALİ

Yorumlar