Esed'den Türkiye'ye küstah tehdit: Yanıt vereceğiz

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Suriye Milli Ordusu'nun Suriye'nin kuzeyinde başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, Türkiye'ye karşı küstah tehditlerde bulundu. Operasyona karşı çıkan Esed, "Suriye'nin herhangi bir noktasında gerçekleşen Türkiye'nin operasyonuna kesinlikle yanıt vereceğiz." şeklinde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Esed'den Türkiye'ye küstah tehdit: Yanıt vereceğiz

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır güvenliğini sağlamak, güneyde oluşturulmak istenen terör koridorunu bitirmek ve terör örgütleri PKK/YPG ve DEAŞ'ı bölgeden temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken Suriye'den bir skandal açıklama geldi. Operasyondan rahatsız olan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, "Topraklarımızın herhangi bir noktasında gerçekleşen Türkiye'nin harekatına Suriye, bütün meşru imkanlarıyla yanıt verecektir." dedi.

"TÜRKİYE'YE KARŞILIK VERECEĞİZ"

Reuters'ın aktardığı bilgiye göre Suriye resmi medyası, Devlet Başkanı Beşar Esed'ın Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamasını duyurdu. Barış Pınarı için 'apaçık saldırganlık' diyen Esed, "Suriye'nin herhangi bir noktasında gerçekleşen Türkiye'nin operasyonuna kesinlikle yanıt vereceğiz." vurgusu yaptı.

Yorumlar