Ersin Korkut Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor yarışmasının ünlü isimlerinden Ersin Korkut yarışmadan ayrıldı. Peki, Ersin Korkut Survivor'dan neden ayrıldı? Elendi mi diskalifiye mi oldu? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Ersin Korkut Survivor'dan neden ayrıldı?

Survivor 2020 yarışmasının yarışmacıları arasında yer alan ünlü tiyatrocu Ersin Korkut, geçtiğimiz hafta sonu yarışmadan ayrıldı. Ersin Korkut'un ayrılmasıyla birlikte yarışmayı daha önce izlemeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Ersin Korkut neden ayrıldı, diskalifiye mi oldu, elendi mi? Yoksa başka bir nedeni mi var? İşte Ersin Korkut'un Survivor'dan ayrılmasıyla ilgili detaylı bilgiler: 

Ersin Korkut Survivor yarışmasından elenmedi veya diskalifiye olmadı. Korkut, yarışma esnasında takımlar arasında düzenlenen bir futbol turnuvasında istenmeyen bir kazayla karşı karşıya kaldı. Barış ile girdikleri bir pozisyon sırasında Ersin Korkut ayağından fena şekilde yaralandı. 

Ersin Korkut'un yaralanmasından sonra sağlık ekipleri acil olarak müdahale etti. Yapılan müdahalelerden sonra Korkut'un ayağıyla ilgili filmler çekildi ve istenmeyen karar verilmek alındı. Kimsenin elenmesini istemediği Ersin Korkut, gelen sağlık raporu neticesinde oyuna bu şekilde devam edemeyeceğini belirtiyordu.

Raporun açıklanmasından sonra Acun Ilıcalı, Ersun Korkut'un ayağında oluşan ağır hasar nedeniyle Survivor yarışmasının bundan sonraki etabında yarışamayacağını üzülerek açıkladı. 

Ilıcalı böyle bir haberi verdiği için çok üzgün olduğunu belirterek, Ersin'in yarışmaya veda etmek zorunda olduğunu söyledi.

Yani özetle, Ersin Korkut futbol maçı esnasında ayağında oluşan yaralanma nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. 

Korkut'un iyileşmesi halinde yeniden yarışmaya dönebileceği sinyalini de yine Acun Ilıcalı verdi. 

Muhtemelen Korkut, önümüzdeki günlerde iyileşmesi halinde, yeniden Dominik Cumhuriyeti'nde devam eden Survivor yarışmasına geri dönecektir. 

Yorumlar