Erdoğan: 200 günde halkın taleplerinin karşılayın 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim öncesi kabine ile yaptığı toplantıda birinci ve ikinci 100 günlük eylem planları çerçevesinde talimat verdi. Erdoğan, bakanlardan halka dokunan projelere ağırlık verilmesini istediği belirtildi

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: 200 günde halkın taleplerinin karşılayın 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında önceki gün gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısında birinci ve ikinci 100 günlük eylem planı detayları ele alındığı kaydedildi.

"Halkın taleplerini karşılayın"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle millet bahçeleri, enerji alanında atılacak adımlar ve savunma projelerinin zamanında bitirilmesi için bazı bakanlara talimat verdi. Hürriyet'te yer alan habere göre; Bakanlardan yerel seçimler öncesinde halkın taleplerine kayıtsız kalmamalarını ve halka dokunan projelere ağırlık verilmesini isteyen Erdoğan, projeleri yakından takip ettiğini de vurguladı.

Erdoğan’ın tüm bakanların katılımıyla kasım ayında açıklayacağı eylem planında, ekonomiye yönelik atılacak adımların ve yerel seçimlere dönük kısa vadede hayata geçirilecek icraatların ağırlıklı olarak yer alacağı belirtiliyor.

Yorumlar