Engin Polat intihar etti iddiaları doğru mu?

Engin Polat ile Dilan Polat davası sürerken ikili hakkında çeşitli iddialar sosyal medyada hızla yayılmaya devam ediyor. Gündeme gelen son iddia ise intihar vakası oldu.

Google Haberlere Abone ol
Engin Polat intihar etti iddiaları doğru mu?

Engin Polat'ın intihar ettiği iddiaları bir anda sosyal medyada gündem oldu. Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili dava devam ederken çeşitli iddialar yer yer basında yer alıyor. 

ENGİN POLAT İNTİHAR İDDİALARI NEDİR?

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile ilgili intihar iddiaları, oldukça dikkat çekici bir gelişme. Dilan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandıktan sonra eşi Engin Polat'ı telefonla arayarak "İntihar etmek istiyorum" dediği iddia ediliyor​​​​​​. Bu iddialar, medyada geniş yankı buldu ve Dilan Polat'ın avukatları hemen cezaevine koştular​​.

Dilan Polat, 5 Kasım'da Engin Polat ile birlikte tutuklandıktan sonra, iddialara göre, cezaevinde intihar etmeyi düşündüğünü ifade etti. Bu durum, cezaevi yönetiminin önlem almasına yol açtı​​. Dilan Polat'ın psikolojisinin bozulduğu ve bu durumun onu intihara sürüklediği öne sürülüyor. Polat, cezaevine gönderilirken gözyaşlarını tutamamıştı​​.

Polat çiftinin yaşadığı zorlu süreç ve onların psikolojik durumları hakkında aile tarafından ciddi endişeler dile getiriliyor. 

İntihar söylentilerinin ise Polat'ın çocuklarını görememenin yarattığı üzüntü ile bağlantılı olabilir, zira bu durumu mektuplarında dile getirdiği belirtilmiştir​​.

 

Yorumlar