En iyi spiritüel mistik filmler hangileridir Spiritüel ne demek?

En iyi spiritüel filmler, Spiritüel ne demek? Metadan kurtulup, iç dünyanıza yönelmek istediğiniz zamanlarda izlenesi en iyi spiritüel filmleri sizler için derledik. Spiritüel ne demek, spiritüalizm nedir gibi soruların cevaplarını da bulabileceğiniz yazımızda izlenecek en iyi spiritüel filmler var

Google Haberlere Abone ol
En iyi spiritüel filmler hangileridir?

En iyi spiritüel filmler, Spiritüel ne demek?  Meteryalist yaklaşımdan ruhsal uyanışa doğru akımın olduğu günümüzde, insalar daha çok iç yaşamlarına dönmeye başladı. Bununla birlikte,kendini bilmek, iç yaşaımını, ruhsal dünyasını keşfetmek insanlar için önem taşımaya başladı. Ruhsal uyanışın beraberinde bu tarz filmlere olan ilgi günden güne artış gösteriyor. Bizlerde sizler için en iyi spirütüel filmler derledik.

İÇİNDEKİLER

1. Spiritüel Ne Demek?

1.1 Spiritüalizm nedir?

2. En İyi Spiritüel filmler

2.1 Inner World Outer Worlds

2.2 Samadhi

2.3 I AM

2.4 Song Of The New Earth

2.5 PK (Peekay)

 

1. Spiritüel Ne Demek?

Spiritüel; Frasnzıca kökeli bir kelimedir. Tinsel ve ruhsal anlamını taşımaktadır. Spiritüelizm ise ruhçuluk anlamına gelir. Türk Dil Kurumuna göre spiritüel, tinsel anlamını taşımaktadır.
Kişilerin maddeden sıyrılıp, manevi uyanışa geçmesi anlamına gelir.

1.1 Spiritüalizm Nedir?

Spiritüalizm ise insanın kendi varlığı ve dünyanın varlığı konusunda farkındalığının artması demektir.

2. En İyi Spiritüel Filmler

İç dünyanıza yolculuk yapmaya hazır mısınız? İşte sizler için derlediğimiz en iyi spiritüel filmler:

2.1 Inner World Outer Worlds (İç Dünya Dış Dünya)

Türkçe alt yazılı bir şekilde izleyebileceğiniz, Dünyanın Uyanışı adlı bir organizasyon tarafından çekilmiş ruhsal uyanışı anlatan çok güzel bir film. İç dünya, yani insanın iç dünyasını anlatan herşeyin gözle görülür, elle tutulur metalar olmadığını görünenin ötesinin olduğunu kısa kısa süren 4 filmle en iyi şekilde izleyicinin beğenisine sunmuş. 

 

2.2 Samadhi(Zihinsel Konsantrasyon)

Dünyadaki tüm olayları iç huzur ile gözlemleyebilmenin getirdiği rahatlığı en iyi şekilde ortaya koyan bir film. Samadhi I ve Samadhi II şeklinde Türkçe Alt yazılı versiyonunu izleyebilirsiniz.

 

2.3 I AM (Ben)

Kişinin kendisini anlatan ve bilincini geliştiren izlenesi bir film. Ezel ve ebed sahibi yüce yaratıcıyı anlatan şahane bir film. Manevi anlamda kaybettiklerinizi size kazandıracak muhteşem bir yapım. Allah'tan başka herşeyin yalan olduğunu anlatıyor.

 

2.4 Song Of The New Earth (Yeni Dünyanın Şarkısı)

Dünyadaki varlığınızı sorgulatacak bir eser. Belgesel tadında bilimsel verilere dayanarak sunulan izlenesi bir yapım.

 

2.5 PK (Peekay)

 

Bir 'Aamir Khan' filmi. Dünyaya başka bir alemden gelen bir yabancının dünyayı sorgulamasını konu alıyor.  Uzaydan gelen yabancı ilk geldiği anda boynunda eve dönmesine yarayan kolyesinin çalınmasıyla ne yapacağını bilmez halde dünyanın orta yerinde kalır. 

 

Yorumlar