Emre Mor neden oynamıyor sakat mı hasta mı?

Emre Mor neden uzun zamandır kadroda yok veya oynamıyor soruları Fenerbahçeli taraftarın merakla cevap aradığı sorular oluyor. Temmuz ayından bu yana sahalardan uzak olan Mor, takımın önemli birçok maçında forma giyemedi. Yarın oynanacak Adana Demirspor maçında ise gözler onu arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Emre Mor neden oynamıyor sakat mı hasta mı?

Emre Mor neden oynamıyor, neden kadroda yok sorular bu aralar merakla cevap ararken ünlü oyuncunun neden oynamadmadığı ise belli oldu. Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile karşılaşırken, sakatlık sorunlarıyla boğuşuyor. Emre Mor ve Fred gibi önemli isimlerin durumu ve takımın savunma sıkıntıları detaylı bir şekilde ele alınıyor.

EMRE MOR NEDEN OYNAMIYOR?

Fenerbahçe'nin, 12 Kasım'da Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile yapacağı karşılaşma öncesi savunma hattında yaşanan sıkıntılar teknik direktör İsmail Kartal'ın en büyük problemi. Sakatlıklar nedeniyle Becao, Djiku ve Serdar Aziz gibi isimlerden yoksun olan sarı-lacivertli takım, geçen hafta Trabzonspor'a 3-2 mağlup olmuştu.

FRED'İN DURUMU BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Takımın önemli oyuncularından Fred, sakatlığının ardından saha çalışmalarına başladı ancak henüz tam olarak hazır olmadığı belirtildi. Brezilyalı yıldızın, Adana Demirspor maçında forma giyip giymeyeceği merak konusu.

"Emre Mor, temmuz ayından bu yana sahalardan uzak duruyor." Özel bir güçlendirme programı eşliğinde çalışmalarını sürdüren genç futbolcu, aşil tendonu problemleri nedeniyle uzun süredir maçlara çıkamıyor. Takımının bu zorlu deplasmandaki performansı, Mor'un yokluğunda nasıl etkilenecek merak ediliyor.

 

Yorumlar