Efsane Cuma indirimleri hangi markalar yapıyor?

Efsane Cuma indirimleri hangi markalar ve mağazalarda geçerli, kimler ne kadar indirim yapıyor? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Efsane Cuma indirimleri çılgınlığı başladı

Efsane Cuma indirimleri başladı. Birçok marka ve mağaza yeni indirim oranlarıyla vatandaşları alışverişe davet ediyor. Peki, efsane Cuma indirimleri hangi markalar veya mağazalar tarafından yapılıyor? İşte detaylar: 

Efsane Cuma indirimleri özellikle internet üzerinden yoğun bir ilgi görüyor. Bu bilen markalar da internet üzerinden kampanyalarını daha kapsamlı şekilde yürütüyor.

İnternet alışveriş siteleri, markaların alışveriş siteleri veya bütün markaların bulunduğu Trendyol, Hepsiburada gibi platformlar günlerdir efsane Cuma indirimleri ile ilgili reklamlar yapıyor.

Efsane Cuma indirimleri kampanyası başlatan internet mağazaları yani alışveriş siteleri arasında başı Trendyol çekiyor. Onun dışında Hepsiburada, Gittigidiyor, N11 gibi büyük alışveriş siteleri de indirim kampanyaları başlattı. 

Bunun yanında Mediamarkt, Teknosa gibi mağazalar da yine indirim başlatan mağazalar oldu. 

TİCARET BAKANLIĞI UYARDI! EFSANE CUMA İNDİRİMLERİNE DİKKAT

Ticaret Bakanlığı’nca ’efsane cuma indirimleri’, ’şahane cuma indirimleri’, ’süper cuma indirimleri’ gibi isimlerle birçok ürün yelpazesinde çeşitli oranlarda yapılan indirimlere karşı tüketiciler uyarılarak, "Satıcının internet sitesinin güvenliği ile alışverişe ilişkin güvenli ödeme yöntemleri olan SSL sertifikası, 3D security veya sanal kartla ödeme gibi seçeneklerin olup olmadığının kontrolü yapılmalı" açıklaması yapıldı.

Açıklamada, söz konusu hususlara ilişkin aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı belirtilerek, "Bakanlığımız bünyesinde faaliyet gösteren Reklam Kurulu tarafından ayrıca özel indirim günlerine ilişkin olarak resen incelemeler başlatılmıştır. Mesafeli sözleşmelere ilişkin olarak hak kaybına uğrayan tüketicilerimizin uyuşmazlıklarının çözümü için parasal sınırları da dikkate alınarak Tüketici Hakem Heyetleri ya da Tüketici Mahkemelerine başvurmaları gerekmektedir" ifadesine yer verildi.

BLACK FRİDAY NE ZAMAN?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Black Friday bu yıl 27 Kasım tarihine denk geliyor. Ülkemizde de bu tarihlerde pek çok online satış sitesi ve kurumsal firma indirimler yapıyor.

 

Yorumlar