Doya Doya Moda 27 Mayıs Puan Durumu Tablosu

Doya Doya Moda yarışmasının 27 Mayıs Çarşamba bölümünün puanları belli oldu. Yarışmanın 133. Bölümü'nde bir kez daha iki kişi birinci olurken, yarışmanın en fenomen isimlerinden biri olan Emel Başkan ise rekor düzeyde düşük puan aldı. Emel bir kez daha potada. İşte Doya Doya Moda 27 Mayıs Puanları:

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 27 Mayıs Puan Durumu Tablosu

Doya Doya Moda 27 Mayıs 2020 Çarşamba günü yayınlana 133. Bölüm puanları belli oldu. Puanlamadan önce modellere kahvaltı ve şerbet sürprizi yapıldı. Öte yandan açıklanan puanlar da sürpriz bir şekilde oldu. Çünkü puanlara göre iki kişi bugün birinci oldu. Öte yandan çok düşük puan alan iddialı modeller de vardı. Peki, yarışmanın ikinci gününde yani 27 Mayıs Çarşamba Doya Doya Moda puanları nasıl oldu? İşte puanlar:

DOYA DOYA MODA 27 MAYIS PUAN TABLOSU

Yarışmanın 133. Bölümü'nde Emel Başkan en düşük puan alan isim oldu. Melika ve Su ise günün en yüksek puanlarını aldı. 

 

DOYA DOYA MODA 26 MAYIS PUAN TABLOSU

Doya Doya Moda 26 Mayıs Puanları
Caption

 

DOYA DOYA MODA 25 MAYIS PUAN DURUMU

Program 25 Mayıs Pazartesi günü itibariyle yeni bir haftaya başladı. Yarışmanın ilk gününde, geçen hafta elenen ismin yerine yeni bir isim dahil oldu. Geçen hafta, yarışmanın en düşük puanını alan Tuğçe, elenmişti. Bu hafta Tuğçe'nin yerine Melika Aslan yarışmaya dahil oldu. Melika'nın da dahil olmasıyla birlikte yeni haftanın ilk bölümü yayınlandı. Yayınlanan ilk bölümde en düşük ve en yüksek puan alan parışmacılar da belli oldu. 

Yarışmanın ilk gününde, yarışmaya yeni dahil olan Melika Aslan sürpriz bir giriş yaptı. Günün en yüksek puanını alamasa da ikinci olmayı başararak, diğer yarışmacıların gözünü korkutmayı başardı. Yarışmaya zaten iddialı bir şekilde giriş yapan Melika Aslan, rakiplerine de gözdağı vermeyi ihmal etmemişti. 

Yarışmanın bugünkü etabında en yüksek puanı alan isim Sündüz Durmaz oldu. Yarışmanın popüler isimlerinden birisi olan Sündüz genellikle yüksek puanlar alıyor. Sündüz'en sonra en yüksek puanı alan isim ise Melika Aslan ile Hanzade oldu. Melika, yarışmaya başlar başlamaz Hanzade'yi kendine rakip olarak gördüğünü söylemişti. Günün en düşük puanını ise Gamze aldı. 

İşte bu haftanın ilk gün puanları:

GEÇEN HAFTANIN PUAN TABLOSU

Geçen haftanın puan tablosu şöyle olmuştu:

  Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe  Cuma  Toplam 
Gamze  6 6 8  13 29  62
Su 11 15 15  6 26 72
Betül 12 15 8  15 21 71
Emel 7 4 10  6 16 43
Hanzade 8 5 5  9 23 50
Sündüz 13 8 15  9 24 68
Tuğçe 3 3 3  6 19 33


Doya Doya Moda yarışmasına katılan isimlerin büyük beden olması gerekiyor. En düşük 42 beden olması gereken modeller, kendilerine tanınan günlük bütçeler kapsamında, en şık model olmaya çalışacaklar. Bunu yaparken, kendilerine söylenen konsept sınırları dahilinde hareket etmeleri gerekiyor. Günlük puanlama yapılan yarışmada, hafta finalinde birinci ve elenen isimler belirleniyor. Birinciye ödül veriliyor. Sonuncu ise eleniyor. Yarışmada dört jüri üyesi bulunuyor. Jüri üyelerinin verdiği puanlar sıralamada baz alınıyor.

Yorumlar