Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe kim birinci oldu, puanlar

Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe günü ekranlardaki yerini aldı. Doya Doya Moda jüri üyeleri Kemal Doğulu, Gülşah Saraçoğlu ve Seray Severbugün büyük beden yarışmacılara kaç puan verecekler? Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe kim birinci oldu, puan durumu merak edildi. İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe kim birinci oldu

Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe puanlar merak ediliyor. Peki Doya Doya Moda 14 Mayıs kim birinci oldu, puan durumu ne oldu? Bu hafta finalinde kolyeyi alacak yarışmacının kim olduğu merakla bekleniyor. Doya Doya Moda yarışmacıları büyük bir beğeni ile takip edilmeye devam ediyor. Dün yeni katılan yarışmacı Tuğçe Kızıler oldu. Yeni yarışmacı ile ilgili detayları merak ediyorsanız, burada bulabilirsiniz.

Doya Doya Moda toplam puanlar günün sonunda belli olunca yazımızda verilecektir. Doya Doya Moda yarışmasında bugün duygusal anlar yaşandı. Emel'in çocuk hasreti ve Betül'ün oğlunu kaybetme hikayesi tüm stüdyoyu gözyaşlarına boğdu.

Doya Doya Moda kim birinci oldu, yeni yarışmacı kim? Yeni haftanın ikinci gününde ekranlarda canlı izlemek için lütfen buraya tıklayın. Dün Sündüz'ün giydiği ayakkabının stiletto olup olmadığı konusu bugünde çok tartışıldı.

Doya Doya Moda bu hafta yarışan isimler şöyle; Mira, Su, Betül, Emel, Tuğçe, Hanzade ve Sündüz. Peki, Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe kim birinci oldu, puan durumu ne oldu ? İşte detaylar

DOYA DOYA MODA 14 MAYIS PUAN DURUMU

Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe günü kim birinci oldu? Doya Doya Moda bugünün konsepti 'Serbest Şıklık'. Konsept bu şekilde duygusal olunca yarışmacıların çocukları ile ilgili anıları ve hasretleri duygu yüklü anlar yaşattı. Emel Başkan'ın çocuk istediği halde bazı sorunları olduğu için çocuk sahibi olamamış olması ve Betül Böçkün'ün oğlunu kaybetme hikayesi izleyiciyi ve jüriyi ağlattı. 

Günün konsepeti 'Serbest Şıklık'. Doya Doya Moda yarışmacıları bugünün konseptine uygun kıyafetleri seçip giyecek. Büyük beden Doya Doya Moda yarışmacıları yaptıkları kombinler ile jüriden yüksek puan almayı hedefliyor. Doya Doya Moda puanları en yüksek olan yarışmacı hafta finalinde altın kolyenin sahibi oluyor. Doya Doya Moda puan durumu birazdan belli oalcak.

Doya Doya Moda 14 Mayıs Perşembe Puan Tablosu

Doya Doya Moda 14 Mayıs 2020 Perşembe günü mankenlere verilen puanlar şöyle oldu:

Mira 7
Su 13
Betül 13
Emel 11
Hanzade x
Sündüz 8
Tuğçe 7

 

Doya Doya Moda 13 Mayıs Çarşamba Puanları

Mira 4
Su 15
Betül 12
Emel 15
Hanzade 15
Sündüz 15
Tuğçe 9

 

Doya Doya Moda 12 Mayıs Salı Puanları

Mira 5
Su 6
Betül 5
Emel 6
Hanzade 6
Sündüz 5
Tuğçe 3

 

Doya Doya Moda Puanlar 

DOYA DOYA MODA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Doya Doya Moda Başvuru formu :

Doya Doya Moda Başvuru

Diğer bir yol; Mail adresi yoluyla başvuru yapmaktır. Bunun için de [email protected] mail adresi üzerinden CV'yi doldurup göndermektir. 

Kaynak: Sonhaberler

Yorumlar