Dilan Polat ile Demet Akalın neden küstü?

Dilan Polat ile Demet Akalın'ın neden küstüğü konusu magazin dünyasının en son merak konuları arasında yerini aldı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat ile Demet Akalın neden küstü?

Dilan Polat ile Demet Akalın'ın küstüğü haberleri magazin basınında yer bulmaya başladı. İddiaya göre Polat ile Akalın küstü. Sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda iş insanı olduğu belirtilen Polat, son dönemlerde ünlü isimlerle girdiği polemikle gündem oluyor. 

DİLAN POLAT DEMET AKALIN EDEN KÜSTÜ?

Dilan Polat, lüks yaşamıyla milyonlarca kişinin dikkatini çekiyor. Hayatını dizi gibi Instgaram storylerden paylaşan fenomen aynı zamanda 120 şubesiyle güzellik merkezi işletmeye devam ediyor. Pek çok kişi Dilan Polat’ın yaptıklarını ve söylediklerini viral hale getirerek sosyal medyada kullanıyor. Hal böyle olunca Dilan Polat’ın adını bilmeyen ünlü isim kalmadı! Daha önce Müge Anlı ile tartışmaya giren Dilan Polat, bugün TikTok üzerinden Demet Akalın ile birbirine girdi.

Bildiğiniz gibi Polat, eşi Engin Polat’ın kendisine aldığı hediyeleri ve mücevherleri sosyal medyada paylaşmayı pek seviyor. Son olarak eşinin kendisine aldığı altınları sosyal medyada paylaşan Dilan Polat’a, Müge Anlı tepki göstermişti. Dilan Polat’ı tanımadığını söyleyen Müge Anlı, ünlü fenomenin bu şekilde paylaşım yapmasını doğru bulmadığını söyledi. Hatta Müge Anlı, Engin Polat için “İnsanlar bu adamın herkese çil çil altın dağıtacağını düşünür” dedi. Programdaki Şevki Hoca ise bu paylaşılan altınların gerçek olup olmadığını sorguladı.

Müge Anlı’yı seyreden Polat ise Instagram’dan story paylaşarak Müge Anlı’ya cevap vermişti; “Müge hanımcım benden size çok sevgiler Allah sizin de muhabbetinizi arttırsın ben Dilan Polat 120 şube sahibiyim fenomen değilim iş kadınıyım. Bu adam herkese çil çil altın vermiyor 15 senelik karısına çocuklarının annesine hediye ediyor benim de çekmecemde duruyor genelde çalışanlarıma dağıtıyorum. Arkada konuşan beyefendi kim bilmiyorum ama beni sabah sabah güldürdü sağ olsun”

Ancak Dilan Polat’ın takıştığı tek ünlü Müge Anlı değil! Bildiğiniz gibi Demet Akalın’ın kızı Hira tam bir sosyal medya bağımlısı, Hira’nın hesabından Dilan Polat’a yapılan bir yorum hem sosyal medya kullanıcılarının hem ünlü fenomenin dikkatinden kaçmadı. Pek çok kişi Hira’nın hesabından yapılan bu yorumun Demet Akalın’a ait olduğunu düşündü, bu kişiler arasında Dilan Polat da yer alıyor. Hira’nın hesabından; “enerciii bu kızdan nefretcii” yorumu yapılınca Dilan Polat’tan yanıt gecikmedi; “Annesi hesapları karıştırmış küçük çocuk nefretçiii diyecek kadar nefret duygusunu bilmiyordur sanırım. Enerci Hiracım enerci

 

Yorumlar