Devlet Bahçeli'den 'çok konuşulacak' sakal esprisi

Geçirdiği rahatsızlık ardından bir süre tedavi gören ve tedavi sürecinin ardından mesaisine başladığında sakal bıraktığı görülen MHP lideri Bahçeli'den eleştirilere yanıt geldi. Bahçeli "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'den 'çok konuşulacak' sakal esprisi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçirdiği rahatsızlığın ardından yaklaşık 20 gün tedavi gördü. Uzun süre sosyal medyada hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Bahçeli geçtiğimiz Pazartesi partisinin genel merkezine gelerek mesaisine başlamıştı. Bahçeli'nin genel merkeze girişte sakal bıraktığı gözlenmişti. Sakalıyla ilgili yapılan yorumlara Bahçeli, "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" sözleriyle karşılık verdi.

MHP lideri Bahçeli, tedavisinin ardından geldiği parti Genel Merkez'de 3 saat kalarak çalışmalarını sürdürdü. Bahçeli başkanlık divanı üyeleri, milletvekilleri ve yakın ekibiyle sohbet etti. Bahçeli'nin kurmayları, sağlığının ve neşesinin yerinde olduğunu vurguladı.

YAKINDAN TAKİP ETTİ

Bayburt - Erzincan gezisi sırasından rahatsızlanan Bahçeli'nin soğuk alğınlığına bağlı üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği belirtilmişti. Bahçeli, tedavi süresince parti genel merkezine gelmemesi ve kameralar karşısına çıkmaması nedeniyle hakkında sosyal meydada ortaya atılan iddiaları yakındaqn takip ettiği kaydedildi. 

"BİR HAFTA DA SAKALIMI KONUŞSUNLAR"

Tedavisinin ardından geldiği genel merkezde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen milletvekilleri ve parti yetkililerini kırmayan Bahçeli'nin "20 gün öldüğümü konuştular, bir hafta da sakalımı konuşsunlar" dediği öğrenildi. 

"SAKALDA HİKMET VARMIŞ BEN DE BIRAKTIM"

MHP lideri Bahçeli, Parti Başkanlık Divanı'ndaki tek sakallı yönetici olan Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile fotoğraf çektirirken de "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" diye espri yaptı.

Yorumlar