Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sözcü Yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddiayı ciddiye alarak açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na çok sert çıktı. Erdoğan, "Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum. İspatlarsan bırakmaya hazırım. İspatlayamazsan sen bırakmaya hazır mısın?" diye sordu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sözcü Yazarı Rahmi Turan'ın ortaya attığı iddiayı ciddiye alarak açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi.

İzmir'de AK Parti İl Başkanlığı önünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorum. İspatlarsan bırakmaya hazırım. İspatlayamazsan sen bırakmaya hazır mısın?" diye sordu.

NE OLMUŞTU?

Daha önce birçok kez asılsız skandal haberleriyle bilinen Sözcü Yazarı Rahmi Turan, son olarak, CHP'li önemli bir ismin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü, Erdoğan'ın o kişiye, "CHP'nin başına sen geçmelisin, devletin ve milletin güvenliği için bu önemli bir konu" dediğini yazmıştı. Turan, isim vermediği haberini iki gün boyunca savunmuştu. Rahmi Turan'ın bu haberi CHP tarafından da ciddiye alınmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı bir açıklamada, "Okuduğum gibi inandım" demişti.

Yorumlar