Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla aradı

Fatih Camii'nin bıçaklı saldırıya uğrayan imamını telefonla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini iletirken, suçlunun gereken cezayı alacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Camii İmamı Galip Usta ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmede, Erdoğan, Usta'ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Öte yandan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum da, Fatih Camii'nde yaşanan bıçaklı saldırı sonrasında, Galip Usta ve öğrencisini hastanede ziyaret etti.

İstanbul Fatih Camii'nde meydana gelen bıçaklı saldırı sonucunda, cami imamı Galip Usta ve bir öğrencisi yaralandı. Saldırının ardından, yetkililer tarafından yapılan ziyaretler ve geçmiş olsun mesajları ile olaya tepki gösterildi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Fatih Camii'nde yaşanan saldırı sonrasında, cami imamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Kurum, bu ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Usta'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve daha sonra Galip Usta'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la telefonda görüştürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda Galip Usta'ya geçmiş olsun dileklerini iletirken, şifa temennilerinde bulundu. Erdoğan, ayrıca Usta'nın sağlık durumu hakkında Prof. Dr. Ramazan Özdemir'den de bilgi aldı ve doktorlara teşekkür etti.

ZİYARET SONRASI KURUM'DAN AÇIKLAMA

Murat Kurum, Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettikten sonra, yaşanan saldırıyı kınadı ve geçmiş olsun dileklerini ifade etti. Kurum, ayrıca saldırının ardından İstanbul ve tüm ülkeye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Galip Usta ve hafız Bilal Erdem'in sağlık durumlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Bakan Koca, her iki yaralının da durumlarının iyi olduğunu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığını belirtti.

 

Yorumlar