Cumhur ittifakının miting tarihleri belli oldu

31 Mart yerel seçimlerine birlikte girecek olan MHP ve AK Parti'nin İzmir, Ankara ve İstanbul'da ortak miting düzenlemesi planlanıyor. Ortak mitinglerin yapılacağı tarihlerde belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Cumhur ittifakının miting tarihleri belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur ittifakı kapsamında 31 mart yerel seçimleri öncesinde ortak miting düzenleyecek.

TARİHLER BELLİ OLDU

İstanbul, İzmir ve Ankara'da düzenlenmesi beklenen ortak mitinglerin tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğanile MHP Lideri Bahçeli'nin 17 Mart'ta İzmir, 23 Mart'ta Ankara ve 24 Mart'ta da İstanbul'da ortak miting yapması planlanıyor.

İLK MİTİNG İZMİR'DE YAPILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin katılacağı Cumhur ittifakının ilk mitingi İzmir'de olacak. Erdoğan ve Bahçeli 17 Mart'ta İzmirlilere seslenmesi bekleniyor. İki lider İzmir'in ardından Ankara ve İstanbul'da da ortak miting yapacak. 23 Mart Cumartesi günü Ankara'da, 24 Mart Pazar günü ise İstanbul'da birlikte halka seslenmeleri planlanıyor.

MHP, STARTI SÖĞÜT'TEN VERECEK

MHP'nin seçim startı ise Söğüt'ten verilecek. MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin ilk mitingi için 3 Mart'tan sonra Söğüt'te olacak. Bu miting Kesin aday listelerinin açıklanmasının ardından yapılacak. MHP'de bir yandan da seçim mesaisi devam ediyor. Bahçeli seçim gündemiyle partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve il başkanlarını birlikte toplayacak. Salı günü yapılacak toplantıda seçim çalışmaları ve Cumhur İttifakı çalışmaları değerlendirilecek.

Yorumlar