Çöken iskeletin altından 33 saat sonra çıkartılan mühendisten kahreden haber

Gaziantep'te Akkent Cami inşaatında görevli olan inşaat mühendisi çöken iskeletin altından 33 saat sonra kurtarılmıştı. Hastaneye kaldırılan Korkut Küçükcan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Google Haberlere Abone ol
Çöken iskeletin altından 33 saat sonra çıkartılan mühendisten kahreden haber

Şahinbey ilçesinde inşa çalışmaları devam eden Akkent Cami inşaatında görevli olan mühendis Korkut Küçükcan, çöken iskeletin altında kalmıştı.

Bir önceki gün saat 15.42 başlayan arama çalışmalarının ardından yaklaşık 33 saat süren çalışmaların sonucunda yaralı olarak bulunan Küçükcan, ambulansla Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı.

HAYATINI KAYBETTİ

Açıklama yapan Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Suat Zengin, mühendisin hastaneye getirildiğinde ölümünün üzerinden bir süre geçtiğini ancak bu sürenin yaklaşık ne kadar olduğunun otopsi sonucu ortaya çıkabileceğini söyledi.

VÜCUDUNDA EZİLMELER OLUŞMUŞ

Zengin, mühendisin ölüm nedeniyle ilgili soru üzerine de "Oldukça fazla miktarda iskele malzemesinin üstüne düşmesiyle yüzlerce kilo ağırlık oluşmuş. Başta baş bölgesi olmak üzere, vücudunun çeşitli bölgelerinde ezilmeler oluşmuştu. Otopsi kesin sonucu verecektir ama muhtemelen kafa travmasına bağlı ölümün gerçekleştiğini düşünmekteyiz." yanıtını verdi.

Yorumlar