Çocuklar Duymasın Aylin kim?

Çocuklar Duymasın Aylin karakterini canlandıran oyuncu kim, gerçek adı nedir? İşte Aylin hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Çocuklar Duymasın Aylin kim?

Çocuklar Duymasın Aylin kim, gerçek adı ne soruları diziyi izleyen hayranları tarafından sıklıkla soruluyor. Peki, Aylin karakterini kim canlandırıyor, oyuncunun gerçek adı nedir? İşte Çocuklar Duymasın Aylin hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın'da Aylin isimli karakter dikkatleri üzerine çekiyor. 

Dizide Aylin Youlin isimli yabancı bağlantılı genç kadını canlandıran isim ise ünlü bir sunucu ve oyuncudur. 

Birol Güven'in yapımcılığını üstlendiği dizide Aylin karakteri Burcu Esmersoy tarafından canlandırılıyor.

Dizide Aylin Youlin karakterini canlandıracak olan Esmersoy'un twitter sayfasında Aylin karakteri kendisini şöyle tanıtmıştı:

"Merhaba, benim adım Aylin. 10 yıldır Amerika'da yaşıyorum. Yakında dönüyorum memlekete. Türkiye'de herkes twitter kullanıyormuş. Ben de twittercı oldum. Adım Aylin. Burada aylin youlin shelins esprisini yapıyorum, hiç kimse anlamıyor. Benim için en önemli şey beyindir. İnsanların beynine çok önem veririm. Her yıl IQ testi yaptırıyorum sonuç hep 90-60-90 çıkıyor. Amerika'da yaşıyorum ama Türkiye'den uzak değilim. Çok ilgileniyorum olup bitenlerle. İnternetten haberleri okuyorum. Yakında geliyorum. Kuzenim Meltem'de kalacağım. Çok özledim hepsini. Hele Havuç kocaman olmuş, fotoğrafını gördüm. Çıkacağım erkeğin follower sayısına bakarım. Belli bir sayının altındaysa görüşmem. Aykut adında bir sevgilim vardı. O bana "aylin, youlin, shelins " derdi ben de ona "aykut, aycouln't" derdim."

BURSU ESMERSOY KİMDİR?

Kamile Burcu Esmersoy, 2 Ekim 1976 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Beşiktaş Lisesi ve ardından İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı.

1997 yılında katıldığı güzellik yarışmasında "Miss International" seçilerek Türkiye'yi Japonya'da temsil etti ve "Dostluk Güzeli" oldu. 1998 yılında Günel Zeynalova-Didem adlı klipte Didem karakterinde oynamıştır.

Çocuklar Duymasın Aylin kim?

Kanal D'de çocuk programları yapımcılığı ve program sunuculuğu yaptı. Dialog Spikerlik ve Sunuculuk Okulu'nu derece ile bitirdi.

2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk'te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı.

2014 Yılında Tv8' de yayın hayatına başlayan Ver Fırınada ve 2015 Mart ayında başlayan Komedi Türkiye isimli programı Sundu.

2006 yılının Nisan ayında NTV'de "Spor Servisi" programının sunuculuğunu yapmış olup NTV Spor kanalında da programları vardı.

2012 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında da sunuculuk yapmıştı.

Popstar 2013 programında sunuculuk yaptı. 

Anne ve babası boşanmıştır. Çerkes kökenlidir. Burcu Esmersoy, 28 Şubat 2006 tarihinde Ferrari'nin Reklam Pazarlama ve Sponsorluk Müdürü Massimo Cusimano ile İtalya'da bikilise nikâhı yaptı, evlilikleri 2 yıl sürdü. 

 

Yorumlar