CHP'li belediyenin yeşil alanı sattığı kişi tanıdık çıktı

CHP'li Büyükçekmece Belediyesi tarafından, AK Partili Meclis üyelerinin ret oyuna rağmen, konut ve AVM yapılması için satılan Albatros Parkı'nı alan kişi belediye başkanının çok yakından tanıdığı bir isim çıktı. Parkın ihalesini alan kişi, belediyenin spor kulübünün sponsoru Demir İnşaat çıktı. Spor Kulübünün başkanı ise aynı zamanda belediye başkanı.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li belediyenin yeşil alanı sattığı kişi tanıdık çıktı

Sonhaberler | Haber Merkezi 

CHP Büyükçekmece Belediyesi'nin, çevrecilerin ve AK Partili Meclis üyelerinin karşı çıkmalarına rağmen sattığı Albatros Parkı yeşil alanla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Sahil kesiminde kala tek yeşil olan olarak bilinen Albatros'un ihalesini alan kişinin aynı zamanda belediyeye ait spor kulübünün sponsoru olduğu ortaya çıktı. Spor kulübünün başkanı ise aynı zamanda Büyükçekmece Belediye Başkanı. 

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde sahil kesiminin son kalan yeşil alanı Albatros Parkı konut ve AVM yapılması için Demir İnşaat'a satıldı. İhaleyi kazanan firmalardan biri olan Demir İnşaat tanıdık bir marka... Yazar Yalçın Bayer'in iddiasına göre Demir İnşaat, Büyükçekmece basketbol takımının sponsoru; şirketin sahibi Hamit Demir de kulübün onursal başkanı.

Bayer bugünkü köşesinde konuya değindiği bölümde şunları söyledi: Takımın başkanı kim? Belediye başkanı Hasan Akgün. Ne güzel, Hasan Akgün’e sponsor Hasan Akgün’ün açtığı ihalede ihaleyi alan firmalardan biri olması, bu kadar tesadüf de biraz fazla değil mi? İkisi de kulübün başkanı; biri onursal diğeri şimdiki başkanı. Satışta bir sponsorluk var mı? Soru işareti... Sabah gazetesinde yayınlanan röportajda Demir İnşaat’ın sahibi ne diyor? “Referandum öncesi yabancının Türkiye iştahı arttı. Suudi, Katar ve Yemenli bir fonla ortaklık kuran Demir İnşaat, 2 milyar dolarlık yatırım için kolları sıvadı.” 

Yorumlar

Kocabeyli Ulan geziciler nerdesiniz zerre kadar erkeklik varsa ortaya çıkarsınız
adnan chp liler5 hani ağaç korunacaktı yalan işiniz hükümeti düşürmek pislik