Cemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Cemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, mesleği nedir soruları bu aralar merakla soruluyor. Hülya Avşar'ın yeni erkek arkadaşı olduğu belirtilen Güzelci bu aralar magazin dünyasının en çok merak ettiği isimler arasında yer alıyor.

Google Haberlere Abone ol
Cemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Cemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, kaç yaşında, mesleği nedir, soruları magazin alemini meşgul ediyor. Hülya Avşar'ın yeni bir aşka yelken açtığına yönelik haberlerin basında yer almasıyla birlikte Cemal Güzelci'nin de kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Cemal Güzelci kimdir?

Magazin dünyası son bir iki gündür Hülya Avşar ve yeni arkadaşını konuşuyor. İkilinin birlikte çekilen görüntüleri magazin gazetelerinin sayfalarında boy boy yer alırken; meraklı vatandaşlar da kim bu Cemal Güzelci, Hülya Avşar'ın kalbini nasıl çalabildi, diye soruyor. 

Cemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
CaptioCemal Güzelci kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?n

 

12 yıldır yalnız olan şarkıcı Hülya Avşar, iş insanı Cemal Güzelci ile yeni bir aşka yelken açtı. Romantik bir akşam yemeği yiyen ikili, sarmaş dolaş görüntülendi. Yıllardır sadece işi ve açıklamalarıyla gündem olan başarılı şarkıcı Hülya Avşar'ın 12 yıllık yalnızlığı son buldu. Özel hayatını basından uzak tutan ünlü isim, geçtiğimiz çarşamba akşamı, yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Sabah'ta yer alan habere göre, Hülya Avşar bir süredir iş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, Yeniköy'deki bir mekanda objektiflere takıldı. Romantik bir akşamı yemeği yiyen ikiliden Güzelci, bir ara Avşar'ın alnından öperken görüntülendi. Aşklarını dolu dizgin yaşayan ikili, mekandaki meraklı bakışlara da aldırış etmedi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nü eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile geçiren Hülya Avşar, "Sevgiliniz var mı?" sorusuna, "Benim o kadar çok sevgilim var ki. Gerçekten bütün gün sevgililerimle paylaşmaktan zaman nasıl geçti anlamadım. O kadar çok sevgilim var ki harem kurdum" cevabını verdi. Hayalindeki erkeği de tarif eden Avşar, "Instagram'ı olan bir sevgili istemem! Ben erkeklere Instagram'ı yakıştırmıyorum, bana göre değil, spor yapmayan insanlar da bana göre değil. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler de bana göre değil. Onun için o tarz biri hiç olmaz." dedi.

CEMAL GÜZELCİ KİMDİR?

Cemal Güzelci Derlüks Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Milli futbolcu Burak Yılmaz ile de yakın arkadaş olan Cemal Güzelci, futbolla da yakından ilgilidir. Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptığı Derlüks, deri, tekstil, pazarlama dağıtım, yenilenebilir enerji gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. 

Emiliano Zapata firmasının sahibi olan Derlüks, Koska, Dimes, Erikli, Freşa, Nestle, Tuborg gibi firmaların dağıtımında rol oynamaktadır. Aynı zamanda Toprak yenilenebilir enerji de holding iştirakleri arasında yer almaktadır. 

Cemal Güzelci adı en son Hülya Avşar ile anılarak gündem oldu.


 

Yorumlar