Cemal Can Nisa neden küstü, küsme sebebi nedir?

Cemal Can Nisa neden küstü, ikilinin arasının açılmasına dene olan isim kimdir? Survivor yarışmasının geçen yılki bölümünde aynı dönemde yarışan ve samimi arkadaş olan ikilinin neden küstüğü merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Cemal Can Nisa neden küstü, küsme sebebi nedir?

Cemal Can Nisa neden küstü, küsme sebebi nedir, ikilinin arasının açılmasına dene olan isim kimdir?

Sosyal medya fenomeni olarak ünlü olan Danla Bilic geçtiğimiz aylarda sona eren Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile yakın arkadaş olmasından dolayı sürekli yarışmaya dair attığı destek mesajlarıyla biliyordu. Yarışma bitti arkadaşı şampiyon oldu fakat Danla Bilic hala Survivor hayranları tarafından eleştirilmeye devam ediyor.

Cemal Can Nisa neden küstü, küsme sebebi nedir?
Cemal Can Nisa neden küstü, küsme sebebi nedir?

 

Cemal Can Canseven ile Survivor adasında iyi arkadaşlık kuran Nisa Bölükbaşı yarışma bittikten sonra küsmesi tepki toplamıştı. Cemal Can ile Nisa arasındaki küslüğün nedeni Danla Bilic olduğu yönünde yapılan eleştirilere kişisek twitter hesabından cevap verdi.

Youtube Danla Bilic, yaklaşık 5 ay boyunca Survivor'Da yarışan ve şampiyon olan yakın arkadaşı Cemal Can Seven'i yakından takip ediyordu.

Yarışma boyunca Canseven'i yakından takip eden Bilic, sosyal medyada kendisine gelen eleştirilere cevap verdi.

Sosyal medya fenomeni, Survivor'da aralarından su sızmayan Cemal Can Canseven ile Nisa Bölükbaşı'nın yarışma sonrası aralarına giren kara kedi olarak gösterilmişti.

Danla Bilic, Canseven ile Bölükbaşı'nın arkadaşlığını bozduğu iddialarına Twitter hesabından, "Survivor bitti ve ben Survivor yarışmacısı değilim. Beni bir salın" diyerek isyan etti.
Bilic, kanserli çocuklar için yardım kampanyası başlattı

Bilic farkındalık oluşturma adına doğum günü hediyesi kabul etmeyeceğini duyurdu. Herkesi Kanserli Çocuklara Umut Vakfı için açtığı kampanyaya destek olmaya çağırdı.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

 Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.


 

Yorumlar