Cansu Yeğin evinde beslediği köpeğin saldırısına uğradı

Cansu Yeğin, evinde beslediği köpeğin saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda yüzünden ağır şekilde yaralanan ünlü fenomen, yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Cansu Yeğin beslediği köpeğin saldırısına uğradı

Ünlü sosyal medya fenomeni Cansu Yeğin, evinde beslediği köpeğin saldırısına uğrayarak yüzünde ve vücudunda ciddi yaralar aldı. Fenomen, olayın şokunu Instagram hesabı üzerinden "Öldüresiye saldırdı. Elinden zor kurtuldum" sözleriyle paylaştı.

"ÖLDÜRESİYE SALDIRDI"

Yeğin, köpeğinin beklenmedik saldırısını detaylarıyla anlattı: "Yüzümün dört farklı yerinde dikişler var. Sol yanağım iç tarafına kadar yarık. Konuşamıyorum. Hepimiz için çok zor bir gündü. Öldüresiye saldırdı, ciddi yaralar aldım. Ömür boyu da yüzümde kalacaklar." dedi.

Cansu Yeğin
Cansu Yeğin

 

ACI DOLU ANLAR

Yeğin, köpeği tarafından saldırıya uğradığı anları ve köpeğinin durumu hakkında konuştu: "Çağlar yanımda olup müdahale etmeseydi yaşıyor olur muydum bilmiyorum. Çok çok üzgünüm. Bebekliğinden beri ona güzel bir hayat yaşatmaya çalıştım. Şimdi Boss'u durumunu takip edebileceğim, sağlıkla yaşayacağı, mutlu olacağı bir yere vermek durumundayız."

cansu yeğin

Yorumlar