Candaş Gürol, Seçil Erzan'ın eski sevgilisi konuştu

Seçil Erzan'ın Eski Sevgilisi, Gizli Konuşmaları Nedeniyle Nişanı İptal Ettiğini İtiraf Etti. Peki, Candaş Gürol kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Seçil Erzan'ın eski sevgilisi konuştu

Candaş Gürol, Seçil Erzan'ın eski sevgilisi olduğu belirtilen kişidir. Gürol, Erzan ile evlilik aşamasına kadar geldiklerini ancak son anda ayrıldıklarını söyledi. Nedeni ise son günlerde konuşulan "dolandırıcılık" mevzusu olduğunu ileri sürdü.

CANDAŞ GÜROL KİMDİR?

Candaş Güral, son günlerde adı "dolandırıcılık fonu" olarak öne çıkan olayın başrolünde yer alan Seçil Erzan'ın eski sevgilisidir. Bankacı Seçil Erzan'ın futbol dünyasından ünlü isimleri dolandırdığı iddiasıyla yargılandığı davada, Seçil Erzan'ın eski sevgilisi Candaş Gürol'un şok açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Gürol, nişanlı olduğu Seçil Erzan'la ilişkisinin sona erdiğini ve nişanı iptal ettiğini açıkladı. İşte Candaş Gürol'un ifadeleri:

Gürol, Galatasaray'ın kongre üyesi ve Fatih Terim'in avukatıydı. Seçil Erzan da Terim'le yakın bir ilişki içindeydi. Ancak Candaş Gürol'u Seçil Erzan ile tanıştıran kişi, Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap'tı. Candaş Gürol'un anlattığına göre, Nur Erkasap'ın tanıştırmasının ardından 2022 Haziran'ında Seçil Erzan'la bir yemeğe çıktılar. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Candaş Gürol, soruşturmada verdiği 3 sayfalık ifadesinde ilişkisini şöyle anlattı:

"Seçil Erzan'la ciddi bir ilişki yaşadım ve her şey normal şartlarda devam etseydi 2023 yılının Şubat ayında nişanlanacaktım. Seçil beni birkaç kez Bozcaada'daki evine davet etti. Onunla birlikte olduğum süre zarfında Fatih Terim, eşi Fulya Terim ve Nur Erkasap ile Bozcaada’daki evine gelmişlerdi. Hatta Fatih Terim bizi Bodrum’daki evine davet etti. Oraya da gittik. Seçil ile Fatih Terim’in samimi, baba-kız ilişkisi vardı. Fatih Hoca, Seçil’e çok güveniyordu.

Ancak Seçil ile her şey yolunda giderken, 2022 yılının kasım ayının sonlarına doğru aramız açılmaya başladı. Gün içinde hiçbir şekilde Seçil’e ulaşamaz oldum. Akşamları bir araya geldiğimizde normalde benim yanımda telefonla konuşmasına rağmen başka odaya geçip gizli konuşmalar yapmaya başlamıştı. Sürekli yalanını yakalıyordum.

Bu durumun nedenini sorduğumda sürekli işinden dolayı sıkıntı yaşadığını, ailevi problemleri olduğunu; tutturması gereken hedefleri tutturamadığını, bu durumda şubesini değiştirebileceğini ve bu sebeple sıkıntı yaşadığını söylüyordu. Benim içime bir kurt düşmüştü. Daha doğrusu hayatında başka birisi olduğunu düşünüyordum. Ocakta nişanı iptal edip şubatta da ilişkimizi tam olarak sonlandırdım. Fon vaadinden haberdar değildim."

Candaş Gürol, bu olaylar yüzünden Fatih Terim'e kırıldığını ifade etti ve "Ben ailenin avukatı olmama rağmen hiçbiri bana bu durumdan bahsetmemişti" dedi.

 

Yorumlar