Çağrısı cevapsız kalmadı: Eda Ece'ye Bakanlıktan jet yanıt

Epilepsi hastası çocuk için yardım çağrısında bulunan Eda Ece'nin çağrısı cevapsız kalmadı. Sağlık Bakanlığı'nın Ece'ye yanıtı gecikmedi. Yanında çalışan ailenin hasta çocuğu için yardım isteğinde bulunan Ece'nin isteğine yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Eda Ece'nin çağrısına Bakanlıktan yanıt

Güzel oyuncu Eda Ece, yanında çalışan yardımcısının epilepsi hastası oğlu için yardım talebinde bulundu. Hasta çocuğun ilaçları için yardım talebinde bulunan Ece, Twitter hesabından Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Bakanlık Eda Ece'nin çağrısını cevapsız bırakmadı.

FOX TV'de yayınlanan yasak Elma dizisinde başrol oynayan Eda Ece, evinde kendisine yardımcı olmak için çalışan kadının, 11 yaşındaki epilepsi hastası oğlunun ilaçları için sosyal medya hesabında yardım istedi.

EPİLEPSİ HASTASI ÇOCUĞUN İLACI İÇİN YARDIM İSTEDİ

Salgın nedeniyle evinde karantinada olan Eda Ece, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Benim evimde çalışan ablanın 11 yaşındaki çocuğu epilepsi hastası. İlacını almak için başvurmuşlar ama sanırım dünyanın içinde bulunduğu bu olağanüstü halden dolayı yurt dışından ilaç gelemiyor. 55 gün olmuş. Doktoru eldeki ilaçları vermiş bitmiş, bir süredir tamamen ilaçsız kaldı" diyerek Sağlık Bakanlığı'nda yardım istedi.

"YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM"

Sağlık Bakanlığı'nın hızlı geri dönüşü sonrası Ece bir paylaşım daha yaparken şu sözlerle teşekkür etti: "Hızlı cevabınız için Sağlıklı Çözüm'e yürekten teşekkür ederim. Ve bu tweetin görülmesi için paylaşan buradaki insanlara da teşekkür ederim. Umarım bir an önce hallolur."

Eda Ece

EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kardeştir.

2011 yılında Show TV'de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

Rol Aldığı Yapımlar

2004 Hayat Bilgisi
2009 Bez Bebek (dizi)
2010 Mahpeyker Kösem Sultan
2011 Adını Feriha Koydum
2012 Pis Yedili
2013 Kızım İçin
2014 Beni Böyle Sev
2015 Kocan Kadar Konuş
2016 Kocan Kadar Konuş: Diriliş
2016 İlişki Durumu: Karışık
2016 Mahrumlar
2017 Dede Korkut Hikayeleri: Bamsı Beyrek
2017 Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul
2018 Deliha 2
2018 Yasak Elma (dizi)

 

 

Yorumlar