Burak Deniz kimin oğlu? Özcan Deniz'in oğlu mu?

Ünlü oyuncu Burak Deniz'in kimin olduğu sorusu magazin dünyası başta olmak üzere uzun zamandır geniş kesimlerde sık sık merakla sorulur. Sorunun asıl sebebi, fiziksel özellikleri nedeniyle Özcan Deniz'e benzetilmesidir. Bu nedenle birçok kişi, ikilinin akraba olup olmadığını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Burak Deniz kimin oğlu? Özcan Deniz'in oğlu mu?

Burak Deniz'in kimin olduğu, babasının kim olduğu, daha doğrusu, Özcan Deniz'in oğlu olup olmadığı merakla soruluyor. Genç oyuncunun son yıllarda dizilerin aranan ismi olmasıyla birlikte tanınırlığı da arttı. Oyuncunun fiziksel özelliğinin Özcan Deniz'e benzerliği ise çeşitli soruların sorulmasına neden oldu. Birçok kişi ikilinin akraba olduğunu düşünüyor. Peki, işin aslı nedir? Burak Deniz ile Özcan Deniz baba oğul mu, akrabalıkları var mı?

BURAK DENİZ KİMİN OĞLU? ÖZCAN DENİZİN Mİ?

Burak Deniz'in Özcan Deniz'in oğlu olma ihtimali bulunmuyor. Çünkü, Özcan Deniz, Burak Deniz doğduktan sonra evlenmiştir. İki kez evlenen Özcan Deniz'in bu evliliklerinden Burak Deniz isminde bir oğlu yoktur.

Burak Deniz kimin oğlu Özcan Deniz'in oğlu mu
Özcan Deniz

 

Burak Deniz, 17 Şubat 1991 tarihinde İstanbul'da doğan Türk oyuncudur. İzmit'te büyüdü ve eğitim hayatına İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu ile başladı. Daha sonra Gazi Lisesi'ni tamamladı ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi okumaya başladı.

Oyunculuk kariyerine olan ilgisi, lise yıllarında bir oyunculuk atölyesine katıldığında başladı. İstanbul'daki bir cast direktörü olan Gökçe Doruk Erten tarafından keşfedilmesiyle profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmış oldu. İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında "Kolej Günlüğü" adlı dizide yaşadı.

Kariyeri boyunca birçok farklı projede yer aldı. Bunlar arasında "Sultan" (2012), "Kaçak" (2013), "Medcezir" (2014), "Tatlı Küçük Yalancılar" (2015), "Gecenin Kraliçesi" (2016), "Aşk Laftan Anlamaz" (2016-2017), "Bizim Hikaye" (2017-2019) ve "Maraşlı" (2021) dizileri bulunmaktadır. Ayrıca internet üzerinden yayınlanan "Yarım Kalan Aşklar" (2020) ve "Cahil Periler" (2021) dizilerinde de rol aldı.

Sinema dünyasında da kendine bir yer edinen Burak Deniz, Mu Tunç'un yönettiği "Arada" adlı sinema filminde başrolde Ozan karakterini canlandırdı.

2023 yılı itibarıyla Burak Deniz, Netflix üzerinde yayınlanan "Şahmaran" (2022) dizisinde rol almaktadır, bu da onun kariyerindeki en son projelerden biridir.

Öte yandan, Özcan Deniz aslen Ankaralıyken, Burak Deniz ise İstanbulludur.

BURAK DENİZ'İN BABASI KİMDİR?

Burak Deniz'in babası Teoman Deniz'dir. Teoman Deniz, İzmit'te yaşıyordu. 2020 yılında vefat etti. 

Burak Deniz kimin oğlu? Özcan Deniz'in oğlu mu?
Burak Deniz'in babası Teoman Deniz

 

 

Yorumlar