Bozdağ: ABD'deki dava FETÖ'nün darbe girişiminin devamıdır

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, ABD'deki Rıza Sarraf ve Zafer Çağlayan ile ilgili davanın FETÖ'nün darbe girişiminin bir devamı olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Bozdağ: ABD'deki dava FETÖ'nün darbe girişiminin devamıdır

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, ABD'de İran'a yönelik yaptırımların delinmesi bahanesiyle açılan Rıza Sarraf ve Halkbank davasına ilişkin yorumlarda bulundu. Bakan Bozdağ, ABD'de açılan davanın FETÖ'nün 17-25 Aralık darbe girişiminin bir devamı olduğunu söyledi. Bozdağ, FETÖ'nün Amerikan yargısını emellerine alet etmeye devam ettiğini ifade etti. 

Bakan Bozdağ, hakkında ABD'de tutuklama kararı çıkarılan Zafer Çağlayan'ın Türkiye'nin menfaatlerini korumakla yükümlü olduğunu, bu yönde çalışmalar yaptığını söyledi. 

Bozdağ, Amerika'daki davaya bakan hakimin FETÖ ile ilişkisine de değinerek, "Bu zat FETÖ örgütünün toplantılarında moderatörlük yapmış, örgüt ağzıyla Türkiye'ye eleştirilerde bulunmuştur" dedi. 

Yorumlar

zeki abd türkiye ile savaşıyor sen hala müttefik diyorsun pes yani fedtö abd senatörlerini mahkemesini rüşvetle ele geçirmiş yüzlerine vurmuyorsun pes yani