Bor Şeker katılım endeksine uygun mu kaç lot dağıtıyor?

Bor Şeker'in katılım endeksine uygun olup olmadığı konusu merakla sorulurken halka arzın diğer detayları da belli oldu. Bor Şeker katılım endeksine uygun mu, kaç lot dağıtıyor?

Google Haberlere Abone ol
Bor Şeker katılım endeksine uygun mu?

 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onay verdiği Bor Şeker halka arzı, yatırımcıların gündemine oturdu. Bor Şeker katılım endeksine uygun mu?

Yayımlanan izahnameye göre, şirket 7-8-9 Şubat tarihlerinde talep toplama sürecine girecek.

Halka arz edilecek hisse sayısı ve fiyatı da dahil olmak üzere, detaylı bilgiler paylaşıldı.

HALKA ARZ DETAYLARI

Bor Şeker, halka arz kapsamında toplamda 70 milyon lot dağıtımı yapacak ve halka açıklık oranı %29,17 olarak belirlendi. Halka arz fiyatı ise 26,54 lira olarak açıklandı.

TALEP TOPLAMA TARİHLERİ VE HALKA ARZ BÜYÜKLÜĞÜ

Şirket, yatırımcılardan 1.85 milyar TL değerinde talep toplamayı hedefliyor. Bu süreç, bireysel yatırımcılar, şirket çalışanları ve çiftçiler arasında eşit bir dağılım sağlanarak ve katılım endeksine uygun bir şekilde gerçekleştirilecek.

KATILIM ENDEKSİNE UYGUNLUK VE LOT DAĞITIMI

Bor Şeker'in halka arzının katılım endeksine uygun olup olmadığı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Şirketin belirttiğine göre, halka arz süreci katılım endeksine uygun olarak planlanmıştır. Dağıtılacak toplam lot miktarı 70 milyon olarak açıklanmış, ancak dağıtılacak olası pay miktarının ilerleyen günlerde netleşeceği belirtilmiştir.

YATIRIMCILARIN BEKLENTİSİ

Halka arz, Bor Şeker için önemli bir finansal adım niteliğinde. Yatırımcılar, şirketin piyasaya sürdüğü hisseleri büyük bir ilgiyle takip ediyor. Halka arzın, yatırımcılar için yeni bir fırsat oluşturması bekleniyor.

Bor Şeker katılım endeksine uygun mu kaç lot dağıtıyor

Yorumlar