Mogan Enerji'nin halka arzında detaylar netleşti

Mogan Enerji Yatırım Holding, 28 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında halka arz için talep toplayacak. Hisse başına fiyat 11 lira 33 kuruş olarak belirlendi. İşte hisse kodu ve halka arz detayları.

Google Haberlere Abone ol
Mogan Enerji'nin halka arzında detaylar netleşti

Mogan Enerji Yatırım Holding, borsada yatırımcıların ilgisini çeken yeni bir halka arza hazırlanıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanan halka arz, 28 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu süreçte yatırımcılar, şirketin hisseleri için talepte bulunabilecek.

Mogan Enerji'nin hisseleri, halka arz kapsamında 11 lira 33 kuruşluk bir fiyatla yatırımcıların beğenisine sunulacak. Halka arz süreci, 28 Şubat, 29 Şubat ve 1 Mart tarihlerini kapsayacak üç gün boyunca devam edecek.

HİSSE KODU VE HALKA ARZIN DETAYLARI

Yatırımcıların borsada işlem yaparken kullanacağı Mogan Enerji'nin hisse kodu 'MOGAN' olarak belirlendi. Halka arz sürecinde TSKB ve İş Yatırım Menkul Değerler şirketin aracılık hizmetlerini üstlenecek. Şirketin halka açıklık oranının %10,76 olması planlanıyor.

Borsada yükselişin devam ettiği bir dönemde gerçekleşecek olan bu halka arz, yatırımcılara yeni bir yatırım fırsatı sunuyor. Enerji sektöründe faaliyet gösteren Mogan Enerji, halka arz ile birlikte sermayesini güçlendirmeyi ve yatırımlarını genişletmeyi hedefliyor.

Yorumlar