Bodrum'da eğitim yararına konser

- Bodrum ilçesinde, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları eğitime destek amacıyla konser verdi

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da eğitim yararına konser

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından eğitime destek amacıyla konser verildi.

Bodrum Mausoleum Lions Kulübü'nce, eğitime destek amacıyla düzenlenen konsere sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

TED Bodrum Koleji Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konser öncesinde, Lions Kulübü'nün tarihçesinin yer aldığı kısa film gösterildi.

Bodrum Mausoleum Lions Kulübü Başkanı Abdullah Berem, konser öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, konseri eğitime destek amacıyla düzenlediklerini belirtti.

Vatandaşların eğitime destek konusunda çok hassas olduğunu ifade eden Berem, "Bodrum Kaymakamlığından aldığımız listelerle ihtiyacı olan öğrencilere, gerek teknik ekipman, gerekse diğer ihtiyaç duydukları malzemeleri sağlamaya çalışıyoruz." dedi.

Açıklamanın ardından, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları Görkem Ezgi Yıldırım, Ezgi Karakaya, Oğuz Sırmalı, Umut Kosman, Özgür Savaş Gençtürk ve piyanist Aylin Özuğur Türk ve dünya müziğinden 17 seçkin eseri seslendirdi.

Sanatçıların performanları izleyenlerden yoğun alkış aldı.

Yorumlar

ahmet yılmaz Toplum açısından bu kadar faydalı vakıfların başkanlığına ,farklı kişi ve kurumlar tarafından ,paralarını alamadıkları için,72 tane icra dosyası olan ,karşılıksız çek , senet ve vergi açısından bir o kadar dosyası bulunan kişilerin getirilmesi ne kadar da acı.