Blu tv ücretsiz abone kayıt: Blutv nasıl üye olunur?

Blu TV ücretsiz üyelik internet üzerinden film, dizi ve program yayını yapan siteler arasında yer alan Blutv, blutv.com.tr adresiyle hizmet veriyor. Siteye abonelik ücretli. Peki Blutv nasıl üye olunur? Özellikle de Hadi tarafından Sıfır Bir Adana özel Hadisi düzenlenince ilgi daha da arttı.

Google Haberlere Abone ol
Blu tv nasıl üye olunur?

İnternet üzerinden yayın yapan Blu tv nasıl üye olunur? Blutv, son zamanlarda sayıları giderek artan, internet üzerinden film, dizi ve program yayını yapan internet televizyon kanallarından birisidir. 

Söz dizisi de dahil olmak üzere izlenme rekorları kıran birçok diziyi artık kendi kanalları dışında sadece Blutv'de izlemek mümkün. 

Blutv'ye abonelik ücretli. Aylık 14,90 lira ödeme yaparak bütün film ve dizileri reklamsız ve tek parça halinde izleyebilirsiniz.

BLU TV'YE ABONELİK İÇİN NELER GEREKLİ

Abonelik için sadece adınız, soyadınız ve e-posta adresiniz ve bir de tabii ki şifre gerekli. 

Bu adımları atladıktan sonra ise karşınıza ödeme için kredi kartı bilgilerinin istendiği ekran gelecek. 

Buradan ad, soyad, kartın geçerlilik tarihi, kart numarası ve kartgın güvenlik kodunu girdikten sonra devam butonuna basıyorsunuz.

Abonelik işlemleriniz tamam. 

İlk kez abone olanlara bir haftalık ücretsiz kullanım hakkı sunuluyor. Bu kullanım hakkını dolduktan sonra aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.

Bunun için "Hesabım" sayfasına giderek, "İptal Et" butonunu tıklamanız yeterlidir.

Blutv'de yerli, yabancı film, dizi ve belgesel bulabilirsiniz. Her ay minimum 100 adet yerli film, sinema ve diziye ulaşmak mümkün.

Blutv abonelik kayıt için link adresi: https://www.blutv.com.tr 

Yorumlar

Hacı ömer bulut Kesinlikle abone olmayın ben pişmanım sizde olursunuz
hüsyin dizilerde parayla izlenmek istiyor sinamalar gibi