Bir Aşk İki Hayat konusu, oyuncuları, şarkıları, nerede çekildi?

Bir Aşk İki Hayat filmi Netflix platformunda en çok izlenenler arasında yerini aldı. İzleyiciler en çok Bir Aşk İki Hayat şarkılarını merak ediyor. Bizde sizler için Bir Aşk İki Hayat konusu, oyuncuları, nerede çekildi ve şarkılarını derledik.

Google Haberlere Abone ol
Bir Aşk İki Hayat konusu, oyuncuları, şarkıları

Netflix platformunda en çok izlenen filmler arasında yer alan Bir Aşk İki Hayat filminde çalan şarkılar merak konusu oldu. Bizde sizler için Bir Aşk İki Hayat konusu, oyuncuları ve şarkılarını derledik.

İlk olarak 2019 yılında sinema salonlarında gösterime giren 'Bir Aşk İki Hayat' başrollerini Engin Akyürek ve Bergüzar Korel paylaşıyor. Duygusla filmler kategorisinde yer alan filmde çalan şarkılar izleyicinin beğenisini topladı. İzleyici Bir Aşk İki Hayat şarkılarını kimin söylediğini ve hangi şarkıların çaldığını merak etti. İşte detaylar...

BİR AŞK İKİ HAYAT KONUSU

Başrol karakteri Umut, kendi filmlerini çekmeye çalışan, serbest çalışan bir yönetmendir. Moda'da köpeği ile birlikte yaşayan Umut'un hayatı, bir gece vereceği kararla bambaşka bir yöne doğru evrilir. Genç adam, hayatının değişeceğinden habersiz bir şekilde köpeği ile dışarı çıkmaya karar verdiğinde, hayatının akışını değiştirecek büyük aşk ile karşılaşır. Aşk ve hayatın sonsuz seçenekleri arasında neyin doğru olduğunu bilmeden ilerleyen Umut, hayatını değiştirecek olan kadın Deniz ile karşılaır. Deniz başarılı bir mimardır. İkinci seçeneği seçtiğinde ise uçurumun kenarına sürüklenmesine neden olacak şeylerin içinde buluverir kendini.

BİR AŞK İKİ HAYAT OYUNCULARI

Bergüzar Korel - Deniz
Engin Akyürek - Umut
İpek Bilgin
Merve Dizdar
Osman Sonant
Serhat Parıl

BİR AŞK İKİ HAYAT NEREDE ÇEKİLDİ?

Bir Aşk İki Hayat filmi Engin Akyürek'in yani Umut'un evinin olduğu yerde başlar. Umut İstanbul'un Kadıköy ilçesinin Moda semtinde oturmaktadır. Film İstanbul'un çeşitli mekanlarında çekimleri devam eder.

BİR AŞK İKİ HAYAT NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Film ilk olarak 2019 yıında sinema salonlarında gösterime girdi. Yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturmaktadır. Ay Yapım ve Med Yapım ortaklığının bir çalışmasıdır.

BİR AŞK İKİ HAYAT ŞARKILARI

Bir Aşk İki Hayat şarkılarından en dikkat çekeni Nilipek'in 'Bu Sana Son Mektubum' şarkısıdır. Nilipek 'Bu Sana Son Mektubum' şarkı sözleri ise şu şekildedir:

Bu sana son mektubum ayrılmaya mecburum Ne olur anla beni bu aşktan korkuyorum Bu sana son mektubum ayrılmaya mecburum Ne olur anla beni sevmektan korkuyorum Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok Sende buldum sevgiyi Aşkı senle yaşadım Bilseydim ayrılık var Sana hiç bağlanmazdım Sende buldum sevgiyi Aşkı senle yaşadım Bilseydim ayrılık var Sana hiç bağlanmazdım Artık başka çare yok Senden bana fayda yok İkimizde anladık Aşkımızın sonu yok

 

Diğer dikkat çeken Bir Aşk İki Hayat şarkılarından biri de 'Tut Elimi'. Söz Müzik Kaan Boşnak'a ait

İşte Bir Aşk İki Hayat Şarkıları

Bu Sana Son Mektubum - Nilipek

Tut Elimi - Kaan Boşna

Benim Aşık Olmam Gerek

Ne Olur - Kıraç

Filme damgasını vuran şarkıyı ise burada dinleyebilirsiniz:

 

 

 

Yorumlar