Whatsapp üzerinde Gif nasıl gönderilir? [Resimli]

Whatsapp üzerinde gif resimleri nasıl gönderilir? Son günlerde Facebook kullanıcıları tarafından popüler olan GİF gönderme özelliği şimdi WhatsApp üzerinden de paylaşmak artık daha kolay. Ancak, bazı insanlar hala bu özelliği nasıl kullanacaklarından habersiz. Haberimizde, bu yeni güncellemenin WhatsApp üzerinden nasıl gönderildiğini görebilirsiniz. 

Google Haberlere Abone ol
Whatsapp üzerinde Gif nasıl gönderilir? [Resimli]

GİF gönderme özelliğinden yararlanmak için WhatsApp uygulamasının eski sürümünü kullanıyorsanız, bu yeni özelliği uygulamanızda görünmeyeceğinizi de unutmayın. Bu nedenle, devam etmeden önce uygulamanızı güncellediğinizden emin olun.

Adım Adım: Whatsapp'ta Gif Gönderme
Talimatlar basit. Android cihaz kullanıyorsanız süreç diğer cihazlarda da benzer.

1. Whatsapp uygulamanızı açın ve gif göndermek istediğiniz kişinin sohbet sayfasını açın.

2. Sağ alt köşedeki ekle simgesini tıklayın ve Galeri'yi seçin. Telefonunuzun galerisindeki ilgi alanını seçin. Ayrıca birden fazla gif seçebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra sağ üst köşedeki işarete dokunun .

whatsapp gif gönderme

whatsapp gif gönderme

3. Sıradaki, önizlemede, seçiminizi sonlandırmadan önce bir ifade, metin ekleyebilir veya başka değişiklikler yapabilirsiniz. İşiniz bittiğinde ok'a dokunun.

whatsapp gif gönderme

Videoları GIF şekline dönüştürme
Videolarınızı giflere de dönüştürebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, galerinizden bir kişiye gönderirken bir video seçmektir. Videoyu gif'e dönüştürme seçeneği, önizleme bölümünde size sunulacaktır.

Şimdi, sevdiğiniz tüm gifleri tumblr, pinterest ve diğer kaynaklardan arkadaşlarınıza göndermeye hazırsınız.

Görüntüleri bulmak için en iyi gif depoları nelerdir, Whatsapp bunlardan herhangi birini destekliyor mu?
Whatsapp'da GIFHY platformunda gifleri arayabilirsiniz. Bir video veya fotoğraf yüklerken, görüntüleri aramak için bir seçenek sağlanır.

Bu özellik hangi platformlarda kullanılabilir?
Ne yazık ki, Whatsapp web sitesinde bir gif gönderemezsiniz. Ancak, iOS cihazları bu özelliği desteklemektedir.

Yorumlar