Bıçaklı saldırıya uğrayan genç kızın kalbi ikiye ayrıldı

Evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırının ardından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ceren Özdemir'in kalbinin ikiye yarıldığı ortaya çıktı. Ordu Üniversitesi Rektörü Akdoğan, "Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bıçaklı saldırıya uğrayan genç kızın kalbi ikiye ayrıldı

Ordu'da yaşayan 20 yaşındaki Ceren Özdemir, evinin önünde kimliği belirsiz kişinin saldırısı sonucunda ağır yaralandı. Özdemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dün akşam 19.30 saatlerinde Altınordu ilçesi Zaferi Milli Mahallesi'nde meydana gelen olayın failini arama çalışmaları sürüyor. 

Balerin olan Ceren Özdemir, antreman sonrası evine geldi. Evine girmek üzere olan Özdemir, kimliği belirsiz kişinin saldırısı sonucunda göğsünden ve kalbinden yara aldı. Çevredeki vatandaşların yardıma koşması sonucunda Özdemir'i bıçaklayan saldırgan olay yerinden kaçarken vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi geldi.

İlk müdahanin olay yerinde yapılmasının ardından hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Özdemir, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in yakınları haberi alır almaz hastaneye koştu. Genç kızın ölüm haberini alan yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

BAŞHEKİM: KURTARILAMADI

Ceren Özdemir'in kaldırıldığı Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Timur, saat 19:50 sıralarında Ceren Özdemir'in yaralı olarak hastanelerine geldiğini söyledi. Özdemir'in göğsünde ve karnında kesici ve delici alet yaralanması olduğunu kaydeden başhekim, "Acil serviste gerekli müdahaleyi yaptık. Ameliyathaneye alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kızımızı kurtaramadık. Üzgünüz" dedi.

Bıçaklı saldırıya uğraya genç kızın kalbi ikiye yarıldı

KALBİ İKİYE BÖLÜNMÜŞ

Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Rektör Ali Akdoğan, Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'in kaldırıldığı hastaneye gelerek olay hakkında bilgi aldı. Akdoğan burada yaptığı açıklamada "Doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuz göğsünden ön taraftan, kalbin sağ yanından muhtemelen büyük bir bıçakla yaralanmış. Çünkü doktorumuzun anlattığına göre çocuğumuzun kalbini ikiye bölmüş bıçak. Vücudun ana damarını kesmiş ve karaciğere de saplanan büyük bir facia. Doktorlarımız ellerinden gelen bütün çabayı ortaya koymuşlar. Zaten çocuğumuz gelene kadar kan kaybetmiş. Aldığım bilgiye göre okulundan çıkıyor, evine gelirken bir yere uğruyor. Oradan eve gelince zile basıyor ve yukarıdan ablası anahtarı atıyor. O ara biraz geç kalınca ablası aşağı indiğinde bakıyor ki evladımız kan içinde yatıyor. Burada tıbbi anlamda sağ olsun doktorlarımız tüm tıbbi müdahaleleri yapmalarına rağmen evladımızı ne yazık ki kaybettik." ifadelerini kullandı.

KATİL ARANIYOR

Ceren Özdemir'i iki ayrı yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçan kimliği belirsiz katil zanlısını arama çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri çevredeki tüm kameraları incelemeye aldı.

Yorumlar