Beyaz Magazin sunucuları kim, kim sunuyor, yeni gelenler, gidenler kimler?

Beyaz Magazin sunucuları kim, kim sunuyor, yeni gelenler, gidenler kimler? Beyaz Magazin sunucuları kim, adları nedir, ne iş yapıyorlar, biyografi veya özgeçmişleri... Beyaz TV'de yayınlanan magazin programının sunucuları merak konusu oldu. İşte haklarında bilgiler:

Google Haberlere Abone ol
Beyaz Magazin sunucuları kim, kim sunuyor, yeni ge

Beyaz Magazin sunucuları kim, kim sunuyor, yeni gelenler, gidenler kimler? Beyaz Magazin sunucuları kim, adları ne, meslekleri, özgeçmişleri, biyografileri, daha önce nerede çalıştıkları, isimlerinin ne olduğu merak ediliyor. Beyaz TV'de hafta içi saat 13.00 itibariyle ekrana gelen Beyaz Magazin programının kendisi kadar sunucuları da merak ediliyor. 

Peki, Beyaz Magazin sunucuları kim, kim sunuyor, yeni gelenler, gidenler kimler? İşte Beyaz Magazin programının sunucuları ve özgeçmişleri:

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Magazin programının sunucuları bir dönem Pınar Ergüner, Sinem Yıldız ve Canan Danyıldız’dı. Ancak programın şu anki sunucuları ise Bilal Özcan ve Sinem Yıldız'dır. Programn haftanın farklı günlerinde farklı saatlerde ekrana gelebiliyor. 

İşte sunucuların biyografileri ve özgeçmişleri:

BEYAZ MAGAZİN SUNUCUSU BİLAL ÖZCAN KİMDİR?

Beyaz Magazin programının erkek sunucusu Bilal Özcan'dır. Bilal Özcan, 1959 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiş, 61 yaşında bir gazetecidir. Gazeteciliğinin yanısıra yazarlık, yapımcılık ve sunuculuk yapmaktadır. 

Beyaz Magazin Sunucuları kim?
Beyaz Magazin Sunucusu Bilal Özcan

 

1977 yılından bu yana basın dünyasında görev yapan Bilal Özcan, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezundur.

BEYAZ MAGAZİN SUNUCUSU SİNEM YILDIZ KİMDİR?

Beyaz Magazin sunucusu Sinem Yıldız, 1980 yılında İstanbul'da doğdu. 

40 yaşında olan Sinem Yıldız, Kültür Koleji, Arel ve Yenidünya Kolejlerinde okudu. Bale ve tiyatro eğitimleri almış donanımlı bir isimdir. Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü mezunudur. Televizyonculuk dünyasına Show TV'de başladığı stajla adımını attı.

Beyaz Magazin Sunucuları kim?
Beyaz Magazin sunucusu Sinem Yıldız

 

Daha önce de Pazar Sürprizi, Sabah Sefası, Still, Adım Adım Türkiye ve Güngör & Sinem Show isimli programları sunuculuğunu üstlenmiştir. Akabinde Flash Tv ekranlarında yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli izdivaç programı ile tanınan Sinem Yıldız en son Star TV’de Hayat Sevince Güzel isimli güncel programı sunmuştur. Kısa bir süre önce ise Show Tv ekranlarında yayınlanan Seda Sayan‘la programında magazinde yaşanan olayları yorumlamış fakat program tutmayınca kadrodan çıkarılmıştır.

Eski sunucular kimlerdi?

BEYAZ MAGAZGİN SUNUCUSU PINAR ERGÜNER KİMDİR?

Beyaz Magazin eski sunucusu Pınar Ergüner, Diyalog İletişim Akademisi mezunudur. Televizyonculuk dünyasına muhabir olarak başladı. İlk televizyon deneyimini gerçek anlamda Reha Muhtar ile birlikte yaşamıştır. Bir dönem Life Style isimli programı sunmuştu. Üniversite yıllarında tiyatro oyunculuğu yaptı. Mayıs 2000-Mart 2009 tarihleri arasında CNN TÜRK'te spikerlik yapmıştır. 2009 yılının Mart ayında kendi isteğiyle CNN TÜRK'ten ayrılmıştır.

Beyaz Magazin Sunucuları kim?
Pınar Ergüner

 

BEYAZ MAGAZİN ESKİ SUNUCUSU CANAN DANYILDIZ KİMDİR?

Canan Danyıldız 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan Danyıldız, Yeditepe Üniversitesi Türk Dili Edebiya bölümü mezunudur. Bir süre internet sitelerinde gazetelerde editörlük yaptı. Şu ana kadar çok sayıda ünlü isimle röportajlar yaptı.

Beyaz Magazin Sunucuları kim?
Canan Danyıldız

 

 

Yorumlar