Beşiktaş'ta lüks otelde cinayet: Vatan Şaşmaz öldü

- Son dakika haberi: Vatan Şaşmaz otel odasında ölü bulundu. İddiaya göre ünlü sunucu bir kadın tarafından öldürüldü. - Beşiktaş'ta ünlü Conrad Oteli'nde akşam saatlerinde 4-5 el silah sesi geldi. Otel görevlilerinin polis çağırmasından sonra gerçek ortaya çıktı. Otel odasında ünlü sunucu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker'in cansız bedenine ulaştı. Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından sırtından silahla vurulduğu, Aker'in ise intihar ettiği öğrenildi. İşte Vatan Şaşmaz cinayetiyle ilgili bütün detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Beşiktaş'ta lüks otelde cinayet: Vatan Şaşmaz öldü

Sonhaberler | Haber Merkezi 

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, eski manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otelde gerçekleşen cinayetin ardından Filiz Aker ise intihar etti. Olay, saat 20.00 sıralarında Beşiktaş’ta bulunan 5 yıldızlı lüks bir otel odasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş’taki lüks bir otelin odasında ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, eski Manken Filiz Aker tarafından 4 el ateş edilerek öldürüldü. 5 yıldızlı otel odasında gerçekleşen cinayet sonrasında Aker, intihar etti. Silah seslerinin duyulması üzerine otel çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Vatan Şaşmaz’ın ve Filiz Aker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde güvenlik önlemi alınırken, polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı.

Ünlü sunucu iki yıl önce Yasemin Adalı ile evlenmişti.

FİLİZ AKER KİMDİR?

Peki, Vatan Şaşmaz'ı sırtından öldürdüğü iddia edilen Filiz Aker kimdir? Filiz Aker 1963 doğumlu, sahibi olduğu Yeşil Kart ile ABD'de oturan eski bir manken olarak biliniyor. Aker'in yaklaşık bir ay önce Türkiye'ye geldiği belirtiliyor. Filiz Aker'in olay anında kullandığı silahın da kendisine ait olduğu ve ruhsatlı olduğu öğrenildi. 

- Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sonra intihar ettiği iddia edilen eski manken Filiz Aker ABD'de oturuyordu. 

Vatan Şaşmaz, 2014 yılında Yasemin Adalı ile evlenmişti. 

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR

Peki, Türkiye'nin sunuculuğu ve Çocuklar Duymasın isimli televizyon dizisindeki rolüyle tanıdığı Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz, 8 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuştu. Şamaz, gençlik yıllarında Fotomodellik yapmıştır. Vatan Şaşmaz, ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştı. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştu. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlendi. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştı. TGRT için çekilen Akşemseddin Hazretlerinin hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştı. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe Filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prense Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştı.

Anne babası 1984 yılında boşanmış olan Vatan Şaşmaz anne ve dedesi ile oturuyordu. Vatan Şaşmaz eğitim hayatını İstanbul'da tamamlamıştı. Çapa Ortaokulundan mezun olan Vatan Şaşmaz, liseye Pertevniyal Lisesinde başladı, Şehremini Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde işletme okudu. 1996 yılında okuldan ayrılan Şaşmaz, 1-1.5 sene aracı bir kurumda borsacı, yatırım danışmanı, dealer olarak çalıştı.

Vatan Şaşmaz, üniversite yıllarında 1993 yılında Deniz Tüney Mankenlik ve Fotomodellik Ajansı'na bağlı olarak fotomodellik yaptı. Bazı katalog çekimlerinde, reklam filmlerinde ve video kliplerde rol aldı

Şaşmaz askerliğini Şırnak’da yapmıştı. 

- Asıl adı Vatansever Şaşmaz olan Vatan Şaşmaz 43 yaşındaydı. 

Şaşmaz son olarak 2014 yılında Yasemin Adalı ile evlilik yapmıştı. 

- Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in birlikte poz verdiği an

- Filiz Aker'in uzun namlulu silahla verdiği poz

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

- Ünlü Conrad Oteli'nin önü

Cinayetten sonra otelde bulunanlardan bir kişi gözaltına alındığı iddia edildi. Gözaltına alınan kişinin Filiz Aker'in arkadaşı olduğu belirtiliyordu. Ancak iddia yalanlandı. 

GÖZALTI YOK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma kapsamında, nöbetçi cumhuriyet savcısının söz konusu otel odasında inceleme yaptığı belirtildi.

İncelemelerini tamamlayan nöbetçi savcının tanık beyanlarına başvurduğu bilgisi verilen açıklamada, olayla ilgili herhangi bir gözaltı işlemi bulunmadığı kaydedildi.

Açıklamada, cenazelerin otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüleceği bildirildi.

Yorumlar