Behzat Ç. Harun neden yok? Behzat Ç'nin Harun'u Fatih Artman diziden neden ayrıldı?

Behzat Ç. dizisinin yeni sezonunda Harun karakterinin neden olmadığı sorusu seyirciler tarafından merakla cevap arıyor. Harun karakterini canlandıran Fatih Artman farklı projelerle karşımıza çıkıyor. Heyecan, aksiyon ve biraz da drama dolu dizi 10 bölümden oluştu. Peki, Behzat Ç. Harun neden yok?

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç. Harun neden yok? Fatih Artman nerede?

Behzat Ç. Harun neden yok, Harun karakterinin neden dizide yer almadığı seyirci tarafından merakla soruluyor. Yeni döneminde Netflix üzerinden yayınlanmaya başlayan Behzat Ç. dizisinin önemli karakterlerinden biri de "Harun"du. Ancak "Harun" karakteri yeni sezonda kadroda yer almayınca seyirci de haliyle, "Behzat Ç. Harun neden yok" sorusunu merakla sormaya başladı. Peki, Behzat Ç. Harun neden yok? Behzat Ç'nin Harun'u Fatih Artman diziden neden ayrıldı?

BEHZAT Ç. HARUN NEDEN YOK?

Başrolünde oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı "Behzat Ç." dizisi geri döndü; ancak eksik döndü. BluTv'de yayınlanmaya başlayan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım yayınlandığında seyircinin dikkatini eksik karakterler çekmişiti. Merakla beklenen dizide savcı karakteri için Gökçe Eyüboğlu ile anlaşılmıştı.

Behzat Ç. Harun neden yok Fatih Artman neden yok
Behzat Ç.

 

Güzel oyuncunun ardından kadroya genç kuşağın yetenekli oyuncusu Burak Dakak da kadroya dahil olmuştu. Behzat Ç.'de fenomen karakter Ercüment Çözer'i canlandıran Nejat İşler ise geçtiğimiz günlerde karaktere veda ettiğini açıklamıştı. Diğer yandan ise Behzat Ç.'de Harun'u canlandıran Fatih Artman da yeni sezonda yer almayacak.

FATİH ARTMAN FARKLI BİR PROJEDE

Fatih Artman, "Berkun Oya"nın yapımlarında yer almaya başladığından bu yana başka dizilerde oynamamaya başladı. Son olarak "Dünyada Karşılaşmış Gibi" isimli oyunda yer almaya başladı. Oya'nın "Bir Başkadır" ve "Cici" dizilerinde boy gösteren Artman şimdilerde aynı ismin farklı bir projesinde ve ekibinde yer alıyor.

Krek Tiyatro’nun kurucusu Berkun Oya’nın yazıp yönettiği, yapımcılığını Nisan Ceren Özerten'in yaptığı “Dünyada Karşılaşmış Gibi" de; Alican Yücesoy, Okan Yalabık, Öner Erkan, Fatih Artman, Defne Kayalar, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen rol alıyor.

Behzat Ç. Harun neden yok?
Behzat Ç. Harun neden yok?

 

Farklı sahneleme teknikleri kullanılarak yapılan ‘Babamın Cesetleri’ ve ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ oyunlarının yaratıcısı Berkun Oya bu kez; Volkswagen Arena sahnesinde farklı bir sahneleme tekniği deniyor. Yıldız isimleri de kadrosuna katan başarılı oyun yazarı ve yönetmeni Berkun Oya; farklı dünyalardan gelmiş ve karakolda hayatları kesişen birbirinden farklı karakterlere yer veriyor.

Bu hikaye, bir gece karakolda tesadüfen bir araya gelmiş yedi kişinin hikayesi. Bu yedi kişinin ortak paydası ise kayıplarından ve gidenlerinden sonra “kendi kendilerini arıyor” olmaları. Yedi kişinin dördü polis, biri çok konuşan “doğrucu” bir düzenbaz, ikisi ise yolları yıllar önce ayrılan bir çift. Karakterler hem çok gerçek hem de bu dünyadan değilmiş gibi veya tam bu dünyaya geçecekmiş de arafta kalmışlar gibi ve sanki arafta kalan bu karakterler, dünyada bir karakolda karşılaşmış gibi.

Sinema tadında farklı bir tiyatro deneyimi yaşamak ve dolu dolu iki saat geçirmek isteyen tiyatro severler için iyi bir tercih olan “Dünyada Karşılaşmış Gibi” sadece bu sezonun değil, muhtemelen son birkaç yılın en dikkat çeken oyunlarından biri.

Yorumlar

husamettin alt tutan sorunun cevabı ne neden yok?