Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne?

Berkun Oya'nın yazıp yönettiği Cici filmi konusu, çekildiği yer ve oyuncularıyla dikkat çekerken, filmin nerede çekildiği merak konusu oldu. Cici nerede çekildi, oyuncuları kim?

Google Haberlere Abone ol
Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne?

Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri nedir soruları Netflix orijinal filmini izleyenler tarafından merakla soruluyor. Başrollerinde ünlü oyuncuların oynadığı filmin hikayesi izleyenleri hem ağlatıyor hem güldürüyor. Peki, Cici nerede çekildi, oyuncuları kim?

Netflix'in en çok izlenen dizilerinden "Bir Başkadır" ile büyük ses getiren Berkun Oya yine konusuyla zihinlere kazınacak bir filmle karşımıza çıkıyor. "Bir Başkadır" dizisi yayınlandığı andan itibaren çok konuşulan yapımlar arasında yerini almıştı. Aynı zamanda bu dizide rol alan bazı oyuncular da yine "Cici"de karşımıza çıkıyor.

CİCİ NEREDE ÇEKİLDİ, OYUNCULARI KİM?

Senaryosunu Berkun Oya'nın kaleme aldığı ve aynı zamanda yönetmenliğini de kendisinin yaptığı "Cici" Netflix'te en çok izlenenler arasında yer almaya başladı.

Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne
Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne

 

Yılmaz Erdoğan, Ayça Bingöl, Olgun Şimşek, Okan Yalabık gibi ünlü oyuncuların başrollerinde oynadığı filmi izleyenler hem gülüyor hem üzülüyor. 

Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne
Olgun Şimşek

 

Bir ailenin geçmiş ile gelecek arasındaki serüveni, çocukluk anılarının bıraktığı izler, babalarının kendilerine bıraktığı evdeki hatıralarını konu alan film, aynı zamanda yeni nesil ile eskiler arasındaki iletişimi de eleştirel bir bakış açısıyla ortaya koyuyor. 

Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne
Cici nerede çekildi, oyuncuları kim, isimleri ne

 

Film, acı bir kaybın ardından köyden kente göç eden bir aileyi anlatıyor. Aile, yaklaşık 30 yılın ardından eski evlerinde buluşur. Bastırılmış duygular ve sırlar ortaya çıktıkça, eski yaralar da yeniden açılır. Filmin yönetmenliğini üstlenen Berkun Oya, aynı zamanda senaryoyu da kaleme alıyor.

Filmin çekimlerinin büyük bir kısmı Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde ve farklı yerlerinde gerçekleştirildi.

CİCİ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Cici filminde hangi oyuncu hangi karakteri canlandırıyor?

Filmin oyuncuları: 

Saliha - Ayça Bingöl 

Kadir - Okan Yalabık

Yusuf - Fatih Artman

Cemil - Olgun Şimşek

Naz - Şevval Balkan 

Havva (Yaşlı) - Nur Sürer

Havva (Gençlik) - Funda Eryiğit

 

Yorumlar