Behzat Ç Şule öldü mü?

Behzat Ç dizisinde Behzat'ın kızı gibi sevdiği Şule karakterinin dizinin sonunda ölüp ölmediği seyirci tarafından merakla soruluyor. Kardeşini öldürmekle suçlanan Şule'nin akıbeti dizinin son bölümünde belli oluyor. Dizinin son bölümünde yaşanan arbede Şule karakterinin de akıbetini belirliyor.

Google Haberlere Abone ol
Behzat Ç Şule öldü mü?

Behzat Ç Şule öldü mü, kurtuldu mu soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. Dizinin son sezonunda ana karakterlerden biri olan Şule, Behzat'ın rehabilitasyon merkezinden tanıştığı ve kızı gibi sevdiği bir karakterdir. Behzat, onunla hayata bağlanır. Ancak ilerleyen bölümlerde ise işler biraz karışık bir hal alır. Peki, Behzat Ç Şule öldü mü?

BEHZAT Ç ŞULE ÖLDÜ MÜ?

Behzat'ın büyük kızı, öz kardeşi Berna'nın katilidir. Kendini ODTÜ'de felsefe okuyan birisi olarak tanıtmıştır ama aslında Hacettepe Üniversitesi'nde okumaktadır. Görünürde çılgın bir yaşayışa sahiptir.

Behzat Ç Şule öldü mü
Behzat Ç Şule öldü mü

 

Behzat Ç. ile rehabilitasyon merkezinde tanışmışlardır. Behzat kızı Berna'nın ölümüyle sarsıldıktan sonra Şule'yi kızı gibi sever, tüm kötülüklerden korumaya çalışır. Bir bölümle ona Berna diye seslendiği olmuştur.

İlerleyen bölümlerde öğrenci olmadıgını Behzat öğrenmiş ayrıca Berna'nın katili ve Mine'den olma öz kızı olduğu sezon finalinde ortaya çıkmıştır. Behzat bu zamana kadar sempatik ev arkadaşını kızı gibi görmüş, gerçekten de kızı çıkmıştır.

Ercüment Çözer ile yaptığı bir anlaşmadan sonra görüntüler polise gitmeyecek fakat Şule hem kendisinin hem de Ercüment Çözer'in intikamını alacaktı.

Fakat daha sonraları Behzat'a pişman olduğunu söyler. Daha sonra Şule pişman olduğunu söyler ve Behzat ile ilişkilerini düzeltmeye başlarlar ve baba-kız olmaya çalışırlar.

Dizin son bölümünde Şule'nin ölümü Behzat'ın tabancasından çıkan kurşunla gerçekleşir. Yeni sezon finalinde yaralı olarak hastaneye kaldırılıp iyileşmezse Şule diziye bir daha dönmeyecek. 

Yorumlar