Basketbolda maçın ardından

- Muratbey Uşak Başantrenörü Mavili: "Takımın gücünün yettiği kadar oyunun içinde kalmaya çalıştık" - Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic: "Kötü başladığımız maçta agresif oynayarak maçın seyrini değiştirdik"

Google Haberlere Abone ol
Basketbolda maçın ardından


UŞAK (AA) - Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş'a 90-81 yenilen Muratbey Uşak'ın başantrenörü Mustafa Mavili, takımın gücünün yettiği kadar oyunun içinde kalmaya çalıştıklarını söyledi.

Mavili, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti.

Bugün aldıkları galibiyetten dolayı Fenerbahçe'yi kutlayan Mavili, "Biz gücümüz yettiği kadar oyunun içinde kalmaya çalıştık en az 30 dakika kadar da oyunun içinde kaldık. Fenerbahçe sertliği biraz arttırınca ona karşılık veremedik. Sonuç olarak da Fenerbahçe'ye kaybettik. Önümüzde 3 maç var. Bu 3 maçı en iyi şekilde oynayıp sezonu bitireceğiz." diye konuştu.


- Obradovic: "Savunmada daha iyi oynamamız gerekiyordu"


Fenerbahçe Doğuş'un Başantrenörü Zeljko Obradovic ise maça çok kötü başladıklarını söyledi.

Kötü başladıkları maçta agresif oynayarak maçın seyrini değiştirdiklerini vurgulayan Obradovic, "Uşak sıralamada sonuncu olsa bile müthiş oynadılar, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Biz daha sonra agresif olmaya başladık ve maçın seyrini değiştirdik. 2. yarıda Uşak savunmasını biraz değiştirdi ve biz de birçok açık atışı kaçırdık ama ne kadar değişmiş olsa da savunma açısından daha iyi oynamamız gerekiyordu." değerledirmesinde bulundu.

İki takımı da tebrik eden Obradovic, şunları kaydetti:

"Oyuncularımı bir galibiyet için daha tebrik ediyorum. Ayrıca Uşak oyuncularını da oynayış şekillerinden dolayı tebrik ediyorum. Çok fazla Final Four maçlarını düşünecek vaktimiz yok. Örneğin bu akşam bazı arkadaşlarımız Final Four'u düşündüğü için maça kötü başladık. Türkiye liginde 4 maçımız daha var şimdilik onlara hazır olmamız gerekiyor. Final Four maçlarını düşünmek için biraz daha vaktimiz var."

Yorumlar